Нова дата: Automechanika Frankfurt ще бъде проведено от 14 до 18 септември 2021г.

6 май 2020, 11:53

Поради условията в резултат на пандемията на корона вирус и мерките, предприети за ограничаване на разпространението му, включително забрани за събития и  ограничения за пътуване, които редовно се разширяват, Messe Frankfurt и нейните клиенти, партньори и спомагателни асоциации се съгласиха да отложат Automechanika Frankfurt 2020, което първоначално беше планирано да се проведе от 8 до 12 септември 2020 г.

Automechanika Frankfurt, международното индустриално изложение за автомобилен следпродажбен пазар, се отлага за 14 до 18 септември 2021 г. в отговор на местните и глобални мерки, предприети за спиране на разпространение на COVID 19. Това не би било възможно за много от изложителите и посетителите от над 180 страни, които се очакваше да вземат участие в събитието при преобладаващите понастоящем условия или очакваните мерки.

В съгласие с изложители, представители на индустрията, асоциации и партньори, Messe Frankfurt отложи събитието за есен 2021 година. След това Automechanika Frankfurt ще възобнови своята двугодишна ротация – Така събитието сега ще се провежда в нечетни години. Детлеф Браун, член на Изпълнителния съвет на Messe Frankfurt, обяснява: „Нашият основен приоритет е осигуряването на здравето и безопасността на всички – както изложители, така и посетители – участващи в събитието. С пандемията, която се движи по целия свят и много страни очакващи да достигне връх през лятото, сигурен съм, че решението за отлагане на Automechanika до септември 2021 г. е правилно. През последните две седмици, бяхме ангажирани с интензивни дискусии с нашите клиенти, партньори и подкрепящи асоциации и те ни изпратиха ясен сигнал. Провеждайки събитието през 2021 г., ние отговаряме на желанията на клиентите.“

Automechanika Frankfurt

Коментари

Коментара трябва да е повече от 5 символа!

Моля, потвърдете регулацията!

Няма коментари. Бъди първи!