ATE Plastilube спирачна смазка

26 май 2020, 7:00

Continental, световен доставчик на спирачни системи и компоненти, представя доказалата ефективността си спирачна смазка ATE Plastilube.

Създадена за намаляване на шума от спирачните накладки, ATE Plastilube също осигурява дълготрайна защита срещу корозия за направляващите повърхности на спирачния апарат, включително водачите и зоните между буталото и основата на спирачната накладка. ATE Plastilube е проектиран да подобри експлоатационния живот на спирачките и да намали честотата на поддръжка.

ATE Plastilube помага да поддържате всички движещи се спирачни части смазани и да работят безпроблемно при всички метеорологични условия. Популярният лубрикант не е корозивен и съвместим с всички метали и повечето материали за О-пръстени.

За удължаване на срока на експлоатация на спирачната система и накладката ATE Plastilube може да се използва на мястото на контакт между „ушите“ на спирачните накладки и супорта на спирачния апарат. Тези участъци на контакт метал с метал могат да се замърсят с ръжда, сол и пътни замърсявания, ограничавайки движението на накладката вътре в супорта, причинявайки намалена функция и шум.

ATE е следпродажбена марка на Continental, един от водещите световни производители и доставчици на спирачни системи. От въвеждането на първата хидравлична спирачна система през 1926 г. до разработването на първия прототип на антиблокиращата спирачна система през 1967 г. марката ATE има богата история на иновации и опит в проектирането и производството на модерни технологии на спирачната система.

Коментари

Коментара трябва да е повече от 5 символа!

Моля, потвърдете регулацията!

Няма коментари. Бъди първи!