Идентифициране на фалшификати на Mahle

17 юни 2020, 13:00

Опаковка

Фалшификати

За да се заблудят дистрибуторите и потребителите, дизайнът на опаковката или името на марката често се копира. Тези фалшификати имат същия дизайн на опаковката и наименование на част, но името на марката е променено. MAHLE е променен на „MOHLE“, а KNECHT на „KNFCHE“. Особено в страни с различни системи за писане, тези промени лесно остават незабелязани.

Въздушен филтър

Въздушните филтри защитават превозното средство и неговите пътници от вредни вещества и позволяват оптимален процес на горене в двигателя. Фалшивите въздушни филтри често се залепват неравномерно и в резултат на това лепилото се разтваря дори при ниски температури. Намалената повърхност на филтъра влошава работата на филтъра и съкращава неговия експлоатационен живот.

Маслен филтър

Това незаконно копие на OC 257 изглежда почти идентично с оригинала. Но боята може лесно да бъде премахната от филтъра, като се надраска с нокът. Отварянето на филтъра разкрива, че фалшификатът не е изцяло функционален – липсва важната втора сачма, което предотвратява деформацията.

Бутални пръстени

Тези имитации на нашите бутални пръстени, които наскоро се появиха на пазара, са особено лесни за разпознаване. Липсва защитната лента и всички други елементи за безопасност. В най-добрия случай опаковката прилича на по-стара версия на опаковката на MAHLE, но оцветяването и надписът се различават значително от нашите оригинали. За да бъдете в безопасност в такива случаи, консултирайте се с нашите експерти, които с удоволствие ще ви помогнат да идентифицирате продукта. Нашата оригинална опаковка е показана вдясно.

Забележка: Подправените бутални пръстени не само ще увеличат разхода на масло, но и ще намалят мощността на двигателя.

Коментари

Коментара трябва да е повече от 5 символа!

Моля, потвърдете регулацията!

Няма коментари. Бъди първи!