DAYCO отличен с наградата PACCAR за постижения в качеството

19 юни 2020, 7:00

Изключително последователните нива на качество на производство и дистрибуция на Dayco отново бяха одобрени от независимата компания PACCAR стояща зад марките DAF, Kenworth и Peterbilt, като предприятието Chieti в Италия получи сертификат за постигане на качество за доставка на компоненти за оригинално оборудване (OE ), които съответстват или надвишават изискванията на 10PMM (под десет дефектни на един милион компонента).

Представянето на годишната награда, което се прави въз основа на резултатите на доставчика през предходната пълна година, следователно е за 2019 г. и следва подобния сертификат на PACCAR за 2018 г. на Dayco. Сертификатът за качество на PACCAR отчита, че репутацията му като производител на камиони с ненадминато качество се дължи в голяма част на доставчици като Dayco, които са постигнали очакванията му за качество.

В допълнение към потвърждението, че Dayco е изпълнил и надвишил строгите изисквания за качество на PACCAR, компанията остава в списъка си на доставчици на 10 PMM, които са показани на уебсайта (www.paccar.com) и изложени в своите производствени съоръжения.

Dayco, водещ доставчик на продукти за двигатели и задвижващи системи за автомобилната, промишлената и следпродажбената индустрия, продължава да придобива завидна репутация с компонентите, които произвежда. Тази награда следва подобно признание от производителите на автомобили като FCA и GM, както и от търговски организации.

След като получи сертификата PACCAR, Джон Киник, президент на Dayco за глобални операции с ремъците, заяви: „Това последно одобрение е допълнителна демонстрация на усилията на Dayco в проектирането, производството и доставката на висококачествени OE компоненти и системи в автомобилната индустрия. Това също е признание към екипа от всеотдайни професионалисти, които са базирани в нашата база в Chieti.“

За Dayco

Dayco е световен лидер в изследванията, проектирането, производството и дистрибуцията на основни системи за задвижване на двигатели и следпродажбени услуги за автомобилни, товарни, строителни, селскостопански и промишлени приложения.

Чрез нашия опит в предаването на мощност тихо и ефективно, Dayco се наложи като водещ световен доставчик на системни решения за хибридни електрически превозни средства. 100-годишният опит на Dayco в задвижващите системи ни позволява да оборудваме всички клиентски приложения по целия свят с най-ефективните задвижващи системи, за да отговорим на специфичните изисквания на клиента. Световната дистрибуторска мрежа на Dayco на афтърмаркет пазара предлага комплекти и продукти, за да задоволи нуждите на всеки местен пазар. Ние постигаме това с всеотдаен глобален екип, в който всеки уважава другия, показва смирение чрез непрекъснато обучение и се държи като собственици във всичко, което правим.

Дайко има повече от 40 бази в 22 страни и над 4500 сътрудници. За повече информация относно Dayco, посетете уебсайта на компанията на www.dayco.com

Коментари

Коментара трябва да е повече от 5 символа!

Моля, потвърдете регулацията!

Няма коментари. Бъди първи!