Valeo въвежда двоен сух съединител в офертата на пазара на резервни части

15 юли 2020, 15:35

Нова технология на системи за предаване на задвижването на фирма Valeo с качество OE, гарантиращо изключителна скорост на смяна на предавките и комфорт при използване.

Valeo въвежда на Аftermarket пазара двоен сух съединител Dual Dry Clutch, проектиран да осигури уникално изживяване при шофиране и да намали емисията на CO2. Това решение позволява бърза смяна на предавките, плавно и силно ускоряване и минимизира NVH (шум и вибрации).

663b291d6cb556895929c9612f98ff09.png

Нов продукт в офертата на Valeo

През 2020 година Valeo въвежда в офертата на пазара за резервни части двоен сух съединител. Този продукт представлява разширение на компетенциите на Valeo в областта на системите за предаване на задвижването, благодарение на което офертата е още по-всеобхватна. Това решение вече е намерило приложение в превозните средства KIA и Hyundai, като е допринесло за поддържането на стратегичната позиция на фирмата на бързо развиващия се пазар.

Valeo проектира перфекция

Двойният сух съединител на Valeo се отличава с изключителни параметри и затова масово бе включен в производството за пръв монтаж. Голям акцент беше поставен върху някои основни функции на продукта. Плавното и непрекъснато ускорение в комбинация с минимална загуба на въртящ момент увеличава усещанията от незабравимото шофиране. Електромеханичното управление на смяната на предавките също увеличава ефективността на движение. Задвижващите механизми, задействащи поредните предавки, използвани в двойния сух съединител на Valeo, позволяват 15% по-бърза смяна на предавките в сравнение с предишното поколение на 6-степенни скоростни кутии, използвани в автомобилите Hyundai и KIA. Взети заедно всички тези характеристики правят двойния сух съединител Valeo отличен пример за прехвърляне на технологията на първия монтаж директно на пазара на резервни части, съчетаваща комфорта на автоматичната трансмисия и ефективността на ръчната трансмисия.

Valeo допринася за ограничаване на емисията на CO2.

Намаляването на емисията на СO2 е един от приоритетите на Valeo и е в основата на процеса на създаване на двойния сух съединител. Допълнително изключването на предавките се осъществява без необходимост от използване на електрическа енергия, генерирана от електромеханичния задвижващ механизъм. Всички тези иновации взети заедно подобряват плавността, намаляват вибрациите и съпротивлението и финално допринасят за по-нисък разход на гориво и намалена емисия на СO2.

Двоен сух съединител на фирма Valeo и много повече

Новата оферта на Valeo се въвежда заедно с комплексните монтажни решения – лесната процедура за ръчно калибриране има за задача да повишава ефективността в сервиза. Допълнително офертата включва пълна програма за техническа поддръжка, включваща инструкции за монтаж, обучение на живо, уебинари, интерактивни презентации и филми на безплатната онлайн техническа платформа Valeo Tech@ssist.

Това е важна нова стъпка в стратегията на Valeo, посветена на IAM, която е продължение на разработването на готови монтажни решения за модерните задвижващи системи. Офертата на двойния сух съединител на фирма Valeo включва комплекти съединители, двумасови маховици, задвижващи механизми, монтажни инструменти и пълен пакет за техническа поддръжка.

Valeo

Коментари

Коментара трябва да е повече от 5 символа!

Моля, потвърдете регулацията!

Няма коментари. Бъди първи!