Мобилно приложение на Motorservice – шест предимства, които вече можете да използвате и в движение

16 юли 2020, 13:00

Преценете различните му предимства и го пробвайте. Kolbenschmidt, Pierburg, BF и TRW компоненти за двигатели и онлайн!

Предимство №1: Търсене на артикули – бързият път към желания продукт

Нашите данни за продуктите за марките Kolbenschmidt, Pierburg, BF и TRW Engine Components в каталога на TecDoc – сега също в приложение. С познатите опции за търсене с помощта на нашите артикули или (OE) референтни номера можете бързо да намерите необходимия продукт.

Вашето търсене може да се основава на превозното средство, двигателя или номера на шасито или можете да използвате камерата на мобилното си устройство, за да сканирате баркода върху опаковката на вашия продукт Kolbenschmidt, Pierburg, BF или TRW Engine Components.

Освен това многобройните технически документи предлагат съвети за монтаж или диагностика на конкретния продукт.

Предимство №2: Търсене на дилъри – дилърите в близост до вас

Можете да закупите продуктите на Kolbenschmidt, Pierburg, BF и TRW Engine Components в почти всяка страна по света. Тук ще намерите данните за контакт на дилър във вашето населено място.

Предимство №3: Технически документи – база данни, пълна с ноу-хау

Стотици технически документи в ясно подредена база данни:
Можете да търсите конкретни документи, например съвети за инсталиране или диагностични съвети за конкретна група продукти. Можете да ги прегледате като електронни документи, да ги изтеглите или да ги предавате направо на колеги или приятели чрез имейл, Facebook, Twitter или Google+.

Предимство №4: Технически видеоклипове – инструкции за инсталиране и обяснения на системата

Техническите ни видеоклипове са особено популярни. Приложението съдържа пълната колекция от инструкции за инсталиране и обяснения на системата. Например: Как всъщност работи OBD или системата за вторичен въздух? Как да проверя сензора за въздушна маса? Как да монтирам бутални пръстени или да инсталирам цилиндрови втулки? Нашите технически специалисти ще ви дадат ясни инструкции.

Предимство №5: Оригинални части или фалшификати?

Оригинални части или фалшификати? Практическата функция за сканиране може да ви помогне с този въпрос: просто използвайте мобилното си устройство, за да сканирате 3D матричния код, който ще намерите във всички наши пакети. След това приложението веднага ще ви съобщи резултата от проверката. Само оригинални оригинални части гарантират качеството, което вие и вашите клиенти очакват.

Предимство №6: Новини, новини, новини …

Новини от света на Motorservice, Kolbenschmidt, Pierburg, BF и TRW Engine Components: Тук ще намерите новини и връзки към нашите канали за социални медии, с много повече новини и информация във Facebook, YouTube или Twitter.

Възбудихме ли интереса ви? Инсталирайте приложението. Приложението е достъпно за Android ™ от Google Play Store и за IOS от App Store, и двете безплатно.

 

Коментари

Коментара трябва да е повече от 5 символа!

Моля, потвърдете регулацията!

Няма коментари. Бъди първи!