Оптимизирани маслени помпи за двигатели MAN

21 юли 2020, 8:00

Със своите маслени помпи с марка BF, MS Motorservice International GmbH осигурява на пазара на пазара висококачествени резервни части за двигателите на MAN D20.66 и D26.76. Помпите са собствени разработки (номера на артикулите 20 1402 20660, 20 1402 26760 и 20 1402 26761) и се отличават с подобрения си дизайн, което увеличава тяхната издръжливост.

При разработването на маслените помпи дизайнерите по резервни части се фокусираха върху предотвратяването на познати причини за повреди, които могат да възникнат при първоначално инсталираните маслени помпи. Целта им беше да подобрят издръжливостта на помпите. В резултат роторите на помпата бяха преработени, което означава, че броят на маслените камери във вътрешната геометрия на роторите бе намален от осем на седем. Въпреки това, техният размер беше увеличен, така че те дават същите технически показатели. Освен това зъбните колела на задвижващия пръстен са произведени от азотирана стомана, което ги прави по-устойчиви на порьозност и износване и им придава необходимата здравина.

Обширно тестване на продуктите

След като етапът на разработка успешно приключи, помпите преминаха интензивно тестване на тестова платформа. Те също трябваше да издържат стотици часове на работа при пълно натоварване в оригинален двигател MAN, преди инженерите да са готови да дадат зелена светлина за серийно производство. Помпите се предлагат като пълен комплект, включително всички необходими винтове и уплътнения. Те се доставят предварително сглобени. Освен това всяка отделна маслена помпа отново се тества отново върху тестовата платформа преди доставката.

За Motorservice

Групата Motorservice е организацията по продажбите на Rheinmetall Automotive. Той е водещ доставчик на компоненти за двигатели за независимия вторичен пазар. С първокласните марки Kolbenschmidt, Pierburg, TRW Engine Components и марката BF, Motorservice предлага на своите клиенти широка и изчерпателна гама от висококачествени продукти от един източник. Като решение на проблема за търговци и сервизи, компанията предлага и богат пакет от услуги. Клиентите на Motorservice се възползват от комбинираното техническо ноу-хау на голям международен автомобилен доставчик.

Коментари

Коментара трябва да е повече от 5 символа!

Моля, потвърдете регулацията!

Няма коментари. Бъди първи!