Чистачка за предното стъкло Aerotwin на Bosch с усъвършенствано гумено перо

3 август 2020, 13:00

Подобрено гумено перо за чистачки за изключителни и много дълготрайни резултати при почистване

  • Специална разработка на гума за чистачки Power Protection Plus (PPP) с патентовано покритие и дълготраен гумен профил
  • По-малко абразия и износване поради специална добавка в каучуковата смес на перото
  • Подобрена устойчивост на влиянието на околната среда и замърсяването на предното стъкло

Bosch допълнително усъвършенства и подобри изпитанията си на чистачката за предното стъкло Aerotwin. Със своята технология PPP (Power Protection Plus) за пера за чистачки, която се отличава с патентовано покритие, чистачките на предното стъкло на Bosch Aerotwin отдавна са синоним на тихите, изключителни характеристики на чистачките – дори при екстремни атмосферни условия.

Чрез смесване със специална добавка към каучуковата смес на перото, разработчиците на Bosch успяха да го подобрят още повече. Това прави гумения профил на чистачките значително по-устойчив на влиянието на околната среда. Подобрената формула на съединението добавя още по-голяма защита от износване на вече изключителната устойчивост на каучука на PPP срещу влиянията на околната среда, като UV светлина и озон. Иновативните пера наистина доказват своята стойност, когато замърсяването на предното стъкло (като насекоми, прах, цветен прашец или лед) има неблагоприятно механично въздействие върху ръба на гуменото острие. Това дава възможност на Bosch Aerotwin да постигне дълготрайни резултати при почистване благодарение на подобрения си състав на гумата в сравнение с конвенционалните чистачки,

По-дълготрайни, отлични резултати за почистване, благодарение на дълготрайния гумен профил на чистачките

Освен това, чистачките на предното стъкло на Aerotwin са оборудвани с две пружинни ленти Evodium, които увеличават контактното налягане на перото върху предното стъкло и разпределят това налягане равномерно по цялата дължина на чистачките. Това на първо място помага да се постигнат перфектни резултати на почистване, без ленти и петна. Второ, равномерното контактно налягане, осигурено от пружинните ленти на Evodium, комбинирано с новата и подобрена гумена смес, подобрява устойчивостта и се намалява деградацията на перото на чистачките.

Коментари

Коментара трябва да е повече от 5 символа!

Моля, потвърдете регулацията!

Няма коментари. Бъди първи!