Japanparts Group и Temot се споразумяха за партньорство

11 февруари 2019, 9:00

Japanparts Group, глобален играч в сектора на резервните части в Азия, Европа и Америка от 1988 г., подписа тригодишно световно споразумение с Temot International Group във връзка със своите марки, Ashika и Japko, всяка от които може да се похвали с портфолио от над 30 000 артикула.

С току-що подписаното споразумение, интернационализацията на Japanparts Group, която вече присъства в 70 страни на пет континента, прави още една стъпка напред, позволявайки на групата да осигури широко разпространение, да се възползва от конкурентните предимства и да се утвърди като ключов партньор за независимите оператори в областта на дистрибуцията.

Групата Japanparts се присъединява към една от най-важните мрежи, работещи в афтърмаркет сектора, която може да разчита на 76 членове в Европа, Азия, Африка, Америка и Австралия, генерирайки бизнес от над 10 млрд. Евро.

Компанията, базирана във Верона, предлага на членовете на международната група за търговия не по-малко от 140 продуктови серии, осигурявайки пълно покритие на всички видове резервни части, от компоненти за двигатели, спирачки и съединители до електрически части и окачване. Конкурентна гама, която може да разчита на много селективна мрежа за дистрибуция в и извън Европа за Japanparts – това са марките Ashika и Japko.

Алесандро Пиаца, генерален мениджър на Japanparts Group, заяви: „Това ново партньорство с Temot, което представлява една от ключовите групи за търговия на световно ниво, възнаграждава нашата упорита работа през последните няколко години, именно на 13-та годишнина от основаването на компанията, която винаги е фокусирана върху развитието на динамична и гъвкава продуктова гама, способна да се адаптира към непрекъснато развиващия се пазар. ”

Източник: Aftermarket News

Коментари

Коментара трябва да е повече от 5 символа!

Моля, потвърдете регулацията!

Няма коментари. Бъди първи!