Подобрение на осветлението предлага печалба, както за сервизите, така и за клиентите

7 август 2020, 13:00

Анди Сава беше обявен от Lumileds за посланик на марката за автомобилни продукти на Philips. „Сервизният инспектор” – както е известен в бизнеса с автомобилни стоки, се занимава с редица различни теми.

Като изключително успешен бивш независим собственик на сервизи от повече от 25 години, сега Анди предлага на фирмите съвети за следпродажбени услуги в съответствие с най-добрите практики и бизнес.

В поредица от клипове за продуктите за автомобилно осветление на Philips, чрез собствения си специален канал на Garage Inspector в YouTube, Анди обяснява защо нуждата от модернизиране и ъпгрейт на осветлението нараства – и възможностите, които предлага то.

Започвайки от застаряващата демографска тенденция, Анди се впуска в науката от гледна точка на безопасността на движението, обяснявайки факта, че с остаряването зениците в очите ни стават по-тъмни и имаме нужда от три пъти повече светлина като 50-годишни за да виждаме на същото разстояние в сравнение с дете на 12 г. По-добрите крушки, осветяват пътя по-ефективно, следователно, без съмнение са едни от най-добрите начини за подобряване на безопасността за клиента. Когато поддържате връзка с клиенти, техниците трябва само да зададат прост въпрос, за да стартират процеса: „Бихте ли искали повече светлина, когато шофирате през нощта?“

Увеличаването на продажбите на крушки е от полза за сервиза с добър марж на печалба. Освен това има вероятност, ако са продукт с качество на OE – като тези, носещи марката на Philips, те ще предложат по-малък риск от ранна повреда, което би означавало, че сервизът трябва да я поправи – скъп вариант, а също зле и за добрите отношения с клиентите.

Сервизният инспектор също така подчертава необходимостта халогенните крушки да се продават и монтират по двойки – тъй като несъответстващите двойки изглеждат странно и компрометират работата. Освен това има вероятност, ако едната изгори, другата също да е на път да откаже.

Анди, както винаги, го прави ясен и прост начин: „Това е необходимо за по-безопасното шофиране за вашите клиенти и по-печеливш бизнес за вас.“

Гамата на автомобилно осветление на Philips, разработена от Lumileds, позволява на механиците да отговорят на тези критерии: Philips RacingVision, която в момента е крушка за фарове на годината според Auto Express, беше първата халогенна крушка с производителност, оценена на до 150% по-ярка светлина, в сравнение със стандартната крушка. Предлага се в H4 и H7.
Междувременно, Philips X-tremeVision G-force предлага до 130% по-ярка светлина, в сравнение с минималния стандарт, а H4 версията му наскоро бе обявена за „най-добра крушка за дълги светлини” от What Car? Magazine и тази последна еволюция на G-force предлага ненадмината производителност и издръжливост.

Предлага се в H1, H4, H7, H11 и HB4.

Гамата Philips предлага голямо разнообразие от решения за осветление за всеки тип автомобилно осветление. Халогенни, HID ксенонови и LED осветителни тела са достъпни в рамките на портфолиото, така че каквото и да е необходимо за осветление, гамата от крушки на Philips ще го покрие: от фарове до пътепоказатели и вътрешно осветление.

Коментари

Коментара трябва да е повече от 5 символа!

Моля, потвърдете регулацията!

Няма коментари. Бъди първи!