VW избира дискови спирачни накладки Ferodo за Golf 2020

18 август 2020, 7:00

Volkswagen е избрал спирачните накладки Ferodo за оригиналното оборудване (OE) за своя Golf 2020, осмото поколение на този автомобил.

Ferodo заяви, че скоро ще разшири тази ОЕ експертиза за новия VW за афтърмаркет пазара с въвеждането на спирачните накладки Eco-Friction.

Технологията за екологично триене се характеризира с ниски до нулеви медни състави, които намаляват тежките метали и емисиите – което води до зелени, безопасни накладки, които осигуряват изключителни спирателни показатели.

Ferodo провежда до цяла година изпитания, за да утвърди новата формулировка на триене в девет ключови области на ефективност: чувствителност към налягане, скорост и температура; леко и тежко износване; топлопроводимост; тресене; шум; и експлоатационен живот на накладките и дискове. Други протоколи за изпитване, включително тестване на ECE R90, използвани от много конкурентни производители, изискват по-малко от 10 часа валидиране, обхващащи само три характеристики на работата.

„Производителите на превозни средства признават, че спирачните накладки на Ferodo допринасят за превъзходно шофиране с изключителни експлоатационни характеристики, безопасност и надеждност“, казва Silvano Veglia, директор за управление на продуктите Ferodo от DRiV, Tenneco.

Коментари

Коментара трябва да е повече от 5 символа!

Моля, потвърдете регулацията!

Няма коментари. Бъди първи!