Висококачествените работни LED лампи за всеки джоб

10 септември 2020, 7:00

Висококачествените работни LED лампи за всеки джоб – CRK2 от WESEM с широко приложение в превозните средства, сега са достъпни също така и с хомологация за заден ход (CRK2-AR)

Лампата CRK2 допълва впечатляващия асортимент от работни лампи на полския производител, фирма WESEM. Оптимално подбраните параметри са затворени в добре обмислен, висококачествен продукт на изключително атрактивна цена. Напоследък семейството лампи CRK2 се увеличи с версия, притежаваща хомологация за заден ход, предназначена за използване в товарните автомобили по пътищата.

Стремейки се да изпълни изискванията на потребителите полският производител е приготвил атрактивна от гледна точка на цената серия от лампи с LED технология.

Лампите LED CRK2 са серия квадратни лампи с популярен размер 105mmx105mm. Лампата с широк светлинен поток се предлага в 3 версии. Първата версия е със светлинен поток 800lm (мощност 11W) и е отлична като енергоспестителен и удобен за използване заместител на халогенната лампа, втората – със светлинен поток 1600lm (мощност 22W) отговаря на нуждите на потребителите, които за повишаване на комфорта на работа и на видимостта се нуждаят от допълнително осветление на по-голяма зона, а третата – с най-широк светлинен поток – също е подходяща за допълнително осветление, но може да се използва и като светлини за заден ход по обществените пътища – притежава хомологация за заден ход E20.

Производителят е приготвил екземпляр с компактен размер, който е перфектен и за места и пространства с ограничено място. Модификацията на разположението на държача и начинът на регулирането му позволяват монтаж на лампата по избран начин, включително и много естетичен монтаж на рефлектора към задната част на повърхността.

Серията лампи LED CRK2 са отлични продукти за клиентите, които очакват:

  • марков продукт на достъпна цена от класа на работни лампи до 1600lm,
  • дълъг експлоатационен живот на лампите,
  • продукт с добро качество от доказан производител,
  • нисък разход на енергия и липса на смущения от радиосигнали,
  • възможност за избор на много опции и произволен начин на монтаж,
  • сигурна гаранция.

Когато купуват CRK2 лампи, потребителите ще се уверят, че: марковият продукт не трябва да е скъп, те могат да инсталират LED лампата без да се притесняват от радиосмущения, не им се налага да се справят с повреди в осветлението, както при използване на традиционните лампи с нажежаема жичка и по този начин получават продукт, който ще им служи дълги години.

Лампите се произвеждат в Полша, а всеки етап от производството се контролира съгласно действащата във фирмата система за контрол на качеството ISO 9001:2015.

Лампите CRK2 LED намират приложение в товарните и специализираните автомобили, в селскостопанските и строителни машини и бавнодвижещи се превозни средства и във всички превозни средства, в които е необходим допълнителен източник на светлина. Продуктите на WESEM можете да закупите при дистрибуторите на осветление за автомобилите, строителството и селското стопанство.

 Повече информация ще намерите на: wesem.com

WESEM е европейски производител на лампи за автомобили, селскостопански машини и бавнодвижещи се машини – присъства на пазара от 1977 година. Проектираните и изработвани в Полша продукти умело съчетават съвременните дизайнерски тенденции с най-новите технологични решения. Разбирането на нуждите на клиентите, собствено дизайнерско студио, лаборатория и фабрики ни позволяват да поддържаме висок стандарт на продуктите и по този начин да гарантираме удовлетвореността на клиентите. В момента фирмата успешно поставя акцент върху разработването на LED продукти. Продуктите на компанията присъстват на пазарите в Европа, Азия и Америка от години, а надеждността и дълготрайността на продуктите са спечелили признание сред потребителите на превозни средства по цял свят.

Коментари

Коментара трябва да е повече от 5 символа!

Моля, потвърдете регулацията!

Няма коментари. Бъди първи!