BERU ®* стартира нов уебсайт, фокусиран върху поддръжката

11 февруари 2019, 13:00

Допълнителни функции, подобрена функционалност и нов съвременен
дизайн отговарят на исканията на клиентите 

Federal-Mogul Motorparts обяви пускането на нов уебсайт за своя запалителен бранд BERU ® * . Актуализацията носи множество промени, за да подобри лекотата на използване, да добави страници за поддръжка и да осигури съвместимост в редица устройства, включително смартфони и таблети.

Няколко нови функции правят уебсайта по-полезен за клиентите, включително каталози за изтегляне, трасиращи проблеми, технически брошури и раздел „Открий моята част“.

Акцентът в развитието на новия уебсайт беше върху усъвършенстването на функцията за поддръжка на продуктите, което доведе до създаването на новоразработена, най-съвременна цифрова диаграма за проблеми със запалителни и подгревни свещи.

“Гордеем се с уебсайта и всички нови функции, които въвежда,” обяснява Роналд Де Уайлд, бранд мениджър, BERU, Federal-Mogul Motorparts, EMEA. „Ние винаги търсим полезна поддръжка за механици, собственици на автосервизи и дистрибутори, а уебсайтовете са важна точка за улесняване на тази подкрепа и разрастване на отношенията ни с тях. Актуализацията на уебсайта на BERU включва някои отлични характеристики, някои от които въведохме след изключително полезна обратна връзка с клиентите. ”

Уебсайтът разполага и с много изображения с висока резолюция и с по-опростен URL адрес: www.beruparts.eu

Източник: BERU

Коментари

Коментара трябва да е повече от 5 символа!

Моля, потвърдете регулацията!

Няма коментари. Бъди първи!