Continental печели наградата на AutoBild за всесезонни гуми

30 септември 2020, 7:00

  • Continental AllSeasonContact постига най-високи оценки при сравнителния тест на гумите
  • Тестовата гама включва 32 продукта в размер 205/55 R 16
  • AutoBild: „Впечатляващо универсални гуми“

В последния брой на AutoBild, редакторският екип присъди на AllSeasonContact техния най-висок рейтинг. В сравнителен тест, включващ 31 други продукта от европейски, американски и азиатски производители, гумата на Continental взе най-високата оценка на списанието. За тестването се поставят гумите с размер 205/55 R 16 на VW Golf.

Като цяло всесезонните гуми бяха тествани в 16 различни категории на мокри и сухи пътища и на сняг. „Впечатляваща универсална гума, която предлага първокласни зимни качества и добро съотношение цена / производителност“, написаха тестващите, обобщавайки работата на гумата. „С много добри свойства на аквапланинг, прецизен отговор на кормилното управление, голям пробег и ниско съпротивление при търкаляне.

Дизайнът на протектора на AllSeasonContact обединява елементи от първокласните летни и зимни гуми на Continental, които са известни със своята безопасност. В допълнение към характеристиките си за безопасно управление, конструкцията на гумата е проектирана да предложи най-добрата ефективност на гориво в своя клас. Тази година гамата AllSeasonContact беше разширена и гумата вече се предлага за широка гама от автомобили и джипове, от градски автомобили до луксозни модели.

Коментари

Коментара трябва да е повече от 5 символа!

Моля, потвърдете регулацията!

Няма коментари. Бъди първи!