Denckermann представя нова продуктова гама

9 октомври 2020, 7:00

Екипът на Denckermann не е бездействал през лятото и е усъвършенствал продуктовото портфолио всеки ден.  Току-що е добавена нова продуктова линия към офертата на този доставчик на авточасти – спирачни апарати. Повече от 300 вида спирачни апарати са налични за най-популярните марки и модели. Също така се предлагат спирачни апарати с две бутала за по-взискателните автомобили. Denckermann е една от малкото компании, която предлага в своята оферта и продукти за автомобили с електрическа ръчна спирачка. Тези компоненти се предлагат във версия, оборудвана с мотор, както и в опция без този елемент.

Denckermann обръща голямо внимание на качеството на своите продукти. Закалени и хромирани бутала, вградени във висококачествени отливки – всички тези характеристики гарантират безотказна работа и дълъг експлоатационен живот. Всеки продукт е оборудван с комплект прахозащитни маншони и уплътнения, устойчиви на атмосферни условия и спирачна течност.

Спирачните апарати вече са отделна продуктова група, свързана със спирачната система. Офертата на Denckermann вече включва части като: спирачни дискове, спирачни барабани, дискови и челюстни накладки, ремонтни комплекти, ABS сензори и сензори за износване на накладките.

Новите продукти вече са налични на склад. Подробности за офертата можете да откриете при регионалните дистрибутори.

Коментари

Коментара трябва да е повече от 5 символа!

Моля, потвърдете регулацията!

Няма коментари. Бъди първи!