Новите комплекти ap coilover осигуряват спортно задържане на пътя в Audi A4 от серията B9

15 октомври 2020, 7:00

Ap Sportfahrwerke е част от автомобилната група на KW от началото на май 2019 г. и сега активно разработва спортни комплекти за актуални автомобили. Към момента са налични спортни окачвания за всички Avant и седани от Audi A4 серия B9 (тип B8, B81) след 10/2015 година на производство.

Тестваният безстепенен диапазон на понижаване за Audi A4 седан с предно предаване е между 40 и 65 милиметра на двете оси. Поради конструкцията на оста и долния център на тежестта на седана с задвижване на Audi quattro (задвижване на всички колела), комплектът спортно окачване позволява безстепенно спускане на предната ос от 30 до 55 милиметра, а на задната ос от 35 до 65 милиметра. При комби моделите  Audi A4 Avant и двата вида задвижване, задвижването на предните колела и задвижването на всички колела, могат да бъдат безстепенно понижавани от 35 до 60 милиметра.

Благодарение на дизайна на шасито със своите спортни, динамични пружини и хармонични настройки на амортисьора, се поддържа добър комфорт при каране въпреки максималното понижение на купето.

С професионален монтаж, както е показано в приложения сертификат и инструкции за монтаж за сервиза, KW automotive дава двугодишна гаранция на спортните комплектите от ap Sportfahrwerke. Поради законовите изисквания за превозни средства със задвижване с природен газ, комплектите не се предлагат за Audi A4 Avant g-tron.

Коментари

Коментара трябва да е повече от 5 символа!

Моля, потвърдете регулацията!

Няма коментари. Бъди първи!