Новото поколение на приложението TecDoc Catalog

30 октомври 2020, 13:00

Днес мобилните устройства са жизненоважен канал за комуникация и  разпространение – както в личната, така и в професионална сфера. Качеството на мобилната поддръжка може да сключва или разваля сделки. Новото поколение на приложението TecDoc Catalog е персонализиран инструмент за продажба, помагащ на сервизи, дилъри, продавачи и собственици на автомобили да намерят съответните резервни части по най-ефективен и удобен начин – навсякъде и по всяко време! Международният индустриален стандарт за данни за резервни части остава основата за новото приложение TecDoc Catalog. Стандартът TecDoc е унифициран и признат в световен мащаб, и е утвърден на пазара като еталон за качество.

Оптимизиран за обработка и сключване на сделки

Простото създаване на мобилна версия на настолното решение не е целта на нашите усилия. TecDoc Catalog App е оптимизиран за обработка и сключване на сделки. Можете лесно да стимулирате бизнеса си с персонализирана версия на приложението. Вие решавате кои модули да се показват във вашето индивидуално мобилно решение; просто ги добавете или премахнете, ако е необходимо.

По-добро потребителско изживяване и нови, променящи се функции

Не само придадохме на приложението нов облик. Новите технологии го карат да работи още по-бързо. Поради новото оформление успяхме да увеличим потребителския опит и да осигурим интуитивно управление с по-логична навигация в менюто. Освен външния вид и потребителския опит, добавихме някои нови функции, които ясно променят играта.

VIN- и баркод-скенер

Просто го щракнете: Използването на OCR (оптично разпознаване на символи) на мобилните камери е най-удобният и междувременно често срещан метод за въвеждане на данни. Без значение дали това е VIN на превозно средство или баркод на продукт – идентификацията е лесна!

VIN- и баркод-скенер

Модул на дилъра

Насочете потенциалните си клиенти до най-близкия POS чрез google maps.

Модул на дилъра

Медиен модул

Предоставете на клиентите си незабавен достъп до всички свързани с продукти документи, като видеоклипове или PDF файлове. Свържете вашата библиотека в YouTube или качете документи чрез модерния и интуитивен администраторски интерфейс на Media Module.

Медиен модул

Модул за уведомяване

Поддържайте връзка: Изпращайте новини за вашия продукт и компания, подкрепяйте клиентите си с ефикасен и евтин инструмент за директно изпращане на поща. Каквато и информация или новини да споделяте – с модула за уведомяване информирате клиентите си за вашите най-нови продукти, промоции и фирмени новини.

Коментари

Коментара трябва да е повече от 5 символа!

Моля, потвърдете регулацията!

Няма коментари. Бъди първи!