DAYCO – ремъчен комплект за спомагателно задвижване

26 ноември 2018, 14:00

Описание на продукта

Изискванията за качество за поддържане управлението на дистрибуцията и спомагателното задвижване не изискват отделни елементи, а пълни системи, които да позволяват на механика да гарантира максимална надеждност.

Нашите непрекъснати изследвания, в сътрудничество с всички автомобилни производители, ни позволяват да изградим цялостни системи, способни да задоволят всички технически изисквания. За едно и също приложение, нашата програма позволява по-богат избор, както е предвидено от производителите.

Широката гама от Dayco комплекти за дистрибуция и спомагателно задвижване е отговор на променящите се пазарни нужди.

Нашето предложение се състои от:

KPV – ремъчен комплект за спомагателно задвижване
  • Пълната гама от продукти, заедно с цялостния системен характер, гарантират перфектна техническа съвместимост на компонентите, като винаги гарантира най-доброто качество.
  • оригинални или еквивалентни оригинални части за автомобили и тежкотоварни превозни средства.
  • пълна подмяна на всички износващи се части (ремъци, твърди компоненти)
  • непрекъснато актуализиране на компонентите в съответствие с промените, направени от производителя на превозното средство
  • инструкции за инсталиране

Винаги препоръчваме проверка и подмяна на всички компоненти, свързани с трансмисията, за да се гарантира най-доброто качество на техническо обслужване. Те включват водната помпа, аксесоарен ремък, които също са елемент на износване.

Коментари

Коментара трябва да е повече от 5 символа!

Моля, потвърдете регулацията!

Няма коментари. Бъди първи!