Новият комплект за ремонт на колела MEYLE-ORIGINAL опростява ежедневните операции в сервиза

20 декември 2018, 14:30

  • Предварително сглобен комплект за ремонт MEYLE-ORIGINAL, включващ предварително пресован лагер и главина на колелото
  • Комплектът за ремонт, готов за инсталиране, спестява време и пари в сервиза
  • За европейски автопарк от повече от три милиона превозни средства

Новият комплект за ремонт на колела MEYLE-ORIGINAL опростява ежедневните операции в сервиза. произведен от базираната в Хамбург производствена фирма MEYLE е умно решение за ремонт, което може да спести ценно време на сервизите: лагерът на колелото и главината на колелото са предварително сглобени в лагер-главина като по този начин елиминира необходимостта от демонтиране и монтиране на главината на колелото при монтажа, което може да бъде процес, изискващ много време. Това решение покрива голям автопарк от повече от три милиона автомобила, включително модели Audi, Ford, Mercedes-Benz и VW.

Времето е пари – особено в автосервизите. Инженерите на MEYLE напълно съзнават този факт, разработват и създават ремонтни решения, които спестяват време и пари. Новият предварително монтиран комплект за ремонт на колела MEYLE-ORIGINAL предоставя на служителите в сервиза всички необходими части за монтаж, като главината и лагерът на колелото са предварително набити и сглобени. Двата компонента са сглобени, за да се даде възможност за най-бързия монтаж, като се елиминира необходимостта от преса.

В крайна сметка при отстраняване на главината на колелото части на лагера могат да останат на главината или тя да бъде наранена. Чувствителният пръстен на ABS сензора (ако има такъв) също може да бъде повреден при монтажа. Използването на предварително сглобен комплект за ремонт на MEYLE гарантира също така, че всички допуски, като концентричност и биене са в норма, тъй като компонентите са оптимално съчетани. Поръчването и съхранението на комплекта MEYLE е също така лесно: няма нужда да търсите правилните компоненти и инсталирането отнема само една стъпка.

По този начин времената за ремонт на сервиза се намаляват значително: инсталирането изисква до 25% по-малко време, тъй като няма нужда да пресовате и инсталирате отделни компоненти.

Комплектът за ремонт на колела MEYLE-ORIGINAL е представен в Automechanika 2018 и вече е достъпен под части на MEYLE 014 753 0003, 100 653 0033, 100 653 0034 и 100 653 003. Предвижда се разширяване на портфолиото с допълнителни позиции.

Източник: MEYLE

Коментари

Коментара трябва да е повече от 5 символа!

Моля, потвърдете регулацията!

Няма коментари. Бъди първи!