TMD Friction: Новите инструменти на Textar са добавени към производствената гама

10 януари 2019, 9:00

Специалистът по спирачните накладки, TMD Friction, разширява своята гама от инструменти, така че сервизите да могат да инсталират компоненти на спирачката по-бързо и да намалят възможността за грешки при монтирането или демонтирането на части. Новите продукти включват комплект за измерване на спирачен диск, цифров микрометър, както и комплект за почистване на болтовете на колелата. Тези нови инструменти се предлагат от дилърите от октомври 2018 г. Опитните и изпитани инструменти като тестери за спирачна течност, клещи за спирачни пружини или вакуумни помпи ще продължат да се предлагат. Новата линия на инструмента може да се види на уебсайта на Textar Professional (https://textar-professional.com/portfolio-list/).

TMD Friction е твърдо ангажиран не само да доставя на сервизите и търговците на дребно висококачествени резервни части, но и да улеснява работата с тях, като по този начин улеснява ежедневната си работа. Усъвършенстваната гама от инструменти разширява цялостното обслужване, предлагано от специалиста по спирачните дискове, който включва също обучение, техническа информация, уроци, както и видеоуроци. Подробна информация за офертата можете да видите на уебсайта на Textar.

„За нас е особено важно да предложим на сервизите правилните инструменти, които им позволяват да инсталират професионално нашите съвременни спирачни компоненти. Гамата от инструменти на Textar е специално пригодена към нуждите на сервизите и инсталирането и демонтажа на частите на спирачките, позволявайки безопасно, бързо и безгрешно монтиране, ”обяснява Томас Бейер, млад продуктов мениджър в TMD Friction.

Източник: TMD Friction

Коментари

Коментара трябва да е повече от 5 символа!

Моля, потвърдете регулацията!

Няма коментари. Бъди първи!