КАЧЕСТВО ОТ HELLA-HENGST

5 февруари 2019, 12:00

Автосервизите носят отговорност пред своите клиенти, не само когато става въпрос за стандарта на работата, която те извършват, и качеството на подменящите ги компоненти, но също и по отношение на услугите и съветите, които предлагат. В допълнение към тези ползи, свързани с клиентите, този производител ще помогне на автосервизите, както в тяхната репутация, така и в крайния резултат.

По отношение на характеристиките на превозното средство, емисиите на двигателите и за свеждане до минимум на разходите за гориво, е необходима редовната подмяна на въздушните, горивните и маслените филтри със заместител на качеството на оригинално оборудване (OE).Филтрите HELLA Hengst, са от изключителна важност и сервиз, който дори би помислил да се отклони от определения график за обслужване на производителите на превозни средства или да разчита на алтернативна замяна с ниско качество, би се считало за безразсъдно решение.

Качеството на въздуха е винаги важно и осигуряването на здравословна среда за пътниците е един от начините, по които сервизите могат да се отличават от своите конкуренти. Много проучвания показват, че качеството на въздуха в превозното средство има значително влияние върху безопасността; когато е със замърсители например, концентрацията на водача може да пострада, което води до по-висок риск от злополука.

Невероятно, но до 540 000 литра въздух може да влезе в кабината за всеки час шофиране и изследванията показват, че този въздух е приблизително пет пъти по-замърсен от изгорели газове, замърсители и алергени, отколкото въздуха на пътя.

Сервизите следователно трябва да играят важна роля, когато става въпрос за качеството на въздуха в превозните средства на техните клиенти. Чрез избирането на HELLA Hengst Blue.care® кабинен филтър, те могат да оптимизират качеството на въздуха за пряка полза на своите клиенти по отношение на намаляване на замърсителите в превозното средство, което подпомага концентрацията на водача и го кара да се чувства по-малко уморен и вследствие намалява риска от злополуки.

Стандартният филтър за кабината със сигурност е добра първа стъпка, тъй като, освен защитната си роля над климатичната система, тя ще премахне полените и финия прах, докато въглеродната активирана версия отива още по-далеч, като филтрира лошите миризми и опасни газове. като озон, смог и отработени газове. Въпреки това, филтърът HELLA Hengst Blue.care® неутрализира алергените и бактериите, което прави околната среда особено подходяща за семейната кола.

Неговата първа линия на защита идва през електростатична среда, която задържа груби частици, които се спират от филтърно покритие, което увеличава капацитета му за задържане на прах. Активният въглероден слой отделя изпаренията, миризмите и вредните газове, докато филтърната среда отделя финия прах. И накрая, биофункционалният слой съдържащ наносилвер, който има антимикробен ефект и осигурява петстепенна защита от цветен прашец, прах, плесен/спори, миризми и бактерии, което прави Blue.care® най-подходящия филтър за взискателните сервизи.

HELLA Hengst препоръчва филтрите за купето да се сменят ежегодно или на всеки 15 000 км., в зависимост от това кое настъпи първо. Въпреки това, превозните средства, които прекарват по-голямата част от времето си в натоварен трафик – като типичния градски пробег – трябва да ги сменят два пъти годишно, независимо от годишния им пробег.

Източник: Greg Whitaker

Коментари

Коментара трябва да е повече от 5 символа!

Моля, потвърдете регулацията!

Няма коментари. Бъди първи!