Соленоидни продукти на Pierburg

9 януари 2019, 15:00

Бизнес звеното за електромагнитните вентили на Pierburg се фокусират върху разработването и производството на електромагнитни клапани за регулиране на флуидните потоци в моторни превозни средства.

Те основно включват:

 • Електропневматични вентили и модули за пневматични задвижвания под налягане и вакуум
 • Байпасни вентили за турбокомпресори
 • Хидравлични и маслени клапани
 • Клапани за охлаждаща течност и вода

С основните качества на иновативните соленоидни вентили и здрава клапанна технология, бизнес звеното на Pierburg подкрепя своите клиенти като професионален партньор за развитие и доставчик с производствени обекти по целия свят.

Маслени клапани на Pierburg

Маслените клапани Pierburg контролират и регулират маслени помпи с променлив поток, като освен това включват функциите за охлаждане на буталото. Компактните и енергийно ефективни вентили управляват дебита на моторното масло за поддържане на хидравлично налягане и контрол.

Като електрически непроводима среда, двигателното масло е идеално за охлаждане на компоненти в хибридни задвижвания, като електрически проводници, намотки или силови електронни части. Изпълнявайки тези функции, нашите маслени клапани улесняват задачата с много висок дебит при ниски загуби на налягане.

Pierburg предлага широка гама от електромагнитни клапи с различни форми и размери. Също така разработваме маслени клапани, които отговарят на спецификациите на клиента, интерфейсите, както и механичните, хидравличните и електрическите изисквания.

Клапани за охлаждане на Pierburg

Клапаните на охладителната течност Pierburg позволяват контрол и регулиране на потока на охлаждащата течност в захранващите охладителни вериги, както и в отоплителните кръгове на пътническото отделение. Това, от своя страна, позволява фазата на загряване да бъде съкратена за спестяване на гориво и CO2. При хибридни и електрически превозни средства, охладителните вентили на Pierburg разпределят потоците на охлаждащата течност за контрол на температурата на акумулаторната батерия и електронните компоненти.

Pierburg предлага голямо разнообразие от електромагнитни клапани с различни форми и размери, всички от които са забележителни с компактната си форма и, в сравнение с конкуренцията, много ниски загуби на налягане. Благодарение на тяхната модулност, охладителните вентили на Pierburg могат да бъдат съобразени с изискванията на клиента, като механични, хидравлични или електрически връзки.

Предимствата на охладителните вентили на Pierburg:
 • лек и компактен
 • ниска загуба на налягане
 • може да се монтира на двигателя
 • функция за безопасност (отворена / затворена)
 • здрав, дълготраен (> 4 милиона превключващи цикъла)
 • 12-волтова / 24-волтова опция
 • Куплунг, както и хидравлични и механични връзки според изискванията на клиента

Източник: rheinmetall-automotive

Коментари

Коментара трябва да е повече от 5 символа!

Моля, потвърдете регулацията!

Няма коментари. Бъди първи!