Изцяло нов поглед към двумасовите маховици – Valeo VBLADE ™

21 февруари 2019, 9:00

Valeo VBLADE ™ е уникален по отношение на своята концепция: иновативната технология включва 80 патента за дизайн, компоненти, механизми и технологии.

Сегментът DMF (двумасови маховици) се състои от различни технологии, които са много сложни за овладяване. Като специалист по трансмисионни системи Valeo се придържа към нуждите на пазара, но очаква и технологиите, които предстоят.

Пазарните изисквания към частите стават все по-взискателни. За да се повиши издръжливостта и надеждността до крайност, технологията Valeo VBLADE използва центробежната сила на два ножа вместо редовните DMF пружини, като в същото време поддържа ефективна абсорбция на неравномерната работа на двигателя.

Основни характеристики на технологията Valeo VBLADE ™:
  • Отлична надеждност: центробежната сила върху ножа се поддържа от гладката ролка без триене
  • Отличен комфорт: твърдостта на Valeo VBLADE DMF остава стабилна при всички обороти на двигателя
  • Незабавна реакция на автомобила, благодарение на отличния трансфер на въртящия момент при всякакви условия на шофиране: формата на ножа позволява огъване, за да се абсорбират гранични натоварвания
  • Екологично чист: тъй като VBlade не включва грес и вътрешни пружини

Тази иновация в сегмента Valeo DMF увеличава капацитета на Valeo, да посрещa различни нужди на клиентите и засилва позициите на специалист по трансмисионни системи.

Безспорно признание в Европа

Valeo VBLADE вече спечели две европейски награди.

12 октомври 2018 г., Варшава, Полша: Valeo VBLADE DMF получава наградата „Продукт на годината“ от жури от автомобилни специалисти, в конкурс, организиран от autoEXPERT, най-голямото B2B полско списание за автомобилни сервизи. В конкуренция с 200 нови технологии за резервни части, лансирани в полския независим пазар през последните 12 месеца, иновативният Valeo VBLADETM DMF спечели основната награда в категорията Резервни части.

28 октомври: Франция, Inotech: по време на годишния френски панаир за следпродажбено обслужване, иновацията на Valeo получи сребърна награда в иновационната категория

С двете големи награди, Valeo Transmission Systems демонстрира не само силен капацитет за иновации в сегмента на DMF, но и за доставяне на продукти, които наистина отговарят на трансформацията и специфичните изисквания на автомобилния пазар.

  • KIT4P ™, надежден и траен комплект за конверсия, включително Valeo Long Travel Daemper (LTD) и високоефективни съединители (HEC),
  • Valeo FullPACK DMF ™, пълната гама, предлагаща всичко в една кутия с DMF решения с дъгови пружини
  • Valeo L.T.D. DMF, DMF технологията, предназначена за приложения с най-висок въртящ момент,
  • DMFs на Valeo Pendulum, DMF технологията, посветена на по-доброто усвояване на енергия, генерирана от ротационни неравномерности,
  • А сега изключителната Valeo VBLADE DMF технология: ново начало за постоянно максимална издръжливост и надеждност.

Източник: VALEO

Коментари

Коментара трябва да е повече от 5 символа!

Моля, потвърдете регулацията!

Няма коментари. Бъди първи!