DriveAlign® автоматични ремъчни обтегачи на GATES

14 март 2019, 13:00

В резултат на възможностите за проектиране и инженеринг и репутацията за иновации и развитие, Gates са известни като специалисти на системи за ремъчни задвижвания. Например, те са не само сме най-големия в света производител на ремъци, доставящ продукти както на OEM, така и на афтърмаркет пазара, но също един от най-големите доставчици за обтегачи на ремъци в Европа. Сега Gates разширява гамата обтегачи и ролки за аксесоарните задвижвания на вторичния пазар. Обтегачите, както всяка друга част, не траят вечно, и механиците ще ги подменят все по-често. Некачествено опъващо устройство може да доведе до счупване или изхвърляне на ремъка и изключване на важен агрегат. Често причината е погрешно диагностицирана като проблем на ремъка, когато в действителност той е в обтегача. Сега има решение за това: Gates – името, на което имате доверие – ще ви предостави високо качество OE еквивалентни обтегачи за всякакви приложения.

  1. Уникално запечатване – Предотвратява замърсяването на вътрешните части за максимална издръжливост и експлоатационен живот.
  2. Патентован успокоител – специално проектиран да увеличи живота на ремъка и обтегача.
  3. Компютърно проектиран компонент – направен за минимално тегло, но максимална здравина и издръжливост.
  4. Патентована конструкция на втулката – Намалява износването и осигурява правилно подравняване за експлоатационния период на обтегача
  5. Спираловидна пружина – Хром-силиконова торсионна пружина за по-малко износване.
  6. Ролки – Намалено износване на повърхността.
  7. Прецизни лагери – Premium лагерите свеждат до минимум триенето за намалено износване и шум.

Устойчивост на вибрации и шум

Наличието на амортизиращ механизъм е голямо предимство за живота на обтегача и правилното функциониране на задвижването като цяло. Обтегачите на OEM имат демпфериращи механизми. Същото се отнася и за обтегачите на Gates DriveAlign, които имат амортизиращ механизъм, изработен от високотехнологичен композит. В случая с някои особено взискателни задвижвания, Gates предлага и асиметрична способност за затихване, което означава, че можем да контролираме амортизиращата сила до оптимално ниво, без значение по какъв начин се върти обтегача и по начин, който други не могат. По същество демпферът действа точно като амортисьор на системата за окачване на превозното средство, като намалява движението на обтегача и минимизира вибрациите и шума. Без него има недостатъчно затихване и вибрации, предавани на задвижваното устройство. Демпферите удължават живота на ремъка, обтегача и компонентите на задвижването.

Източник: GATES

Коментари

Коментара трябва да е повече от 5 символа!

Моля, потвърдете регулацията!

Няма коментари. Бъди първи!