Delphi Technologies разширява предлагането на услуги за дизелови двигатели със стартирането на одобрена от производителите на оригинално оборудване програма за рециклиране на помпи за акумулираща горивна система

20 юни 2019, 7:28

Delphi Technologies разширява обслужването си на дизелови двигатели чрез стартирането на програма за рециклиране на помпи за акумулиращи горивни системи, която обхваща популярни марки леки автомобили, лекотоварни, средно- и тежкотоварни превозни средства.

Новата гама, рециклирана съгласно одобрени от производителите на оригинално оборудване стандарти, гарантира, че дистрибуторите и сервизите могат да предложат на клиентите си висококачествен продукт и обслужване на конкурентна цена. Успоредно с новото оригинално оборудване и оторизирания ремонт, програмата предлага друга много печеливша възможност за обслужване на все още разрастващия се пазар.

 „Продажбите на нови дизелови превозни средства в Европа достигнаха най-голям ръст през 2015 година, което означава че милиони превозни средства вече навлизат на независимия пазар за следпродажбено обслужване“, казва Жан-Франсоа Буверон, вицепрезидент, следпродажбен отдел на Delphi Technologies – ЕМЕА. „Поради растящия парк от леко- и среднотоварни превозни средства, се очаква обслужването на акумулиращи горивни системи да се увеличи през следващите години. Стартирането на нашата програма за рециклиране предоставя на следпродажбеното обслужване още едно средство за навлизане на този рентабилен пазар.“
Увеличаване на работния живот на превозното средство и опазване на околната среда с 85 процента по-ниска консумация на енергия.
Успоредно с амортизирането на превозните средства, разходите за ремонт могат да станат непропорционално високи спрямо себестойността на автомобила. Чрез повторното използване на основата обаче, Delphi Technologies може да  възстанови оригиналното състояние помпата на много конкурентна цена, което помага да се намалят разходите за ремонт както на собствениците на превозни средства, така и на управителите на автомобилни паркове. И тъй като процесът използва над 50 процента по-малко материал и консумира около 85 процента по-малко енергия, той е по-щадящ и за околната среда.
Другият ангажимент на компанията е насочен към качеството. Докато някои рециклиращи компании само заменят повредените части, или в по-лошия случай почистват помпата, Delphi Technologies използва строг процес от 7 стъпки; включително основна проверка, разглобяване на продукта, почистване, допълнителна проверка, смяна на части със сходни на оригиналното оборудване, сглобяване и тестване с калибриране. Този щателен подход гарантира, че помпата ще работи съгласно спецификациите на оригиналното оборудване за емисии, икономия на гориво и издръжливост.
„Повечето сервизи не обслужват само един вид превозни средства или един вид клиенти. Затова е добре да предлагат повече от едно решение. С добавянето на рециклирани помпи към нашите съществуващи програми за нови части и за ремонт, дистрибуторите и сервизите могат да предложат на клиентите си избор без компромис в качеството или обслужването — две сфери, които знаем, че са изключително важни за успеха на пазара за следпродажбено обслужване“, добавя той.
Новата гама включва 29 помпи за акумулираща горивна система DFP1, DFP3 и DFP4, подходящи за 22 производителя на леки автомобили, лекотоварни и тежкотоварни превозни средства, включително Ford, Hyundai, JCB, Kia, Mercedes, PSA и SsangYong. Придружена от двугодишна гаранция, гамата е налична в търговската мрежа чрез дистрибуторите на Delphi Technologies и мрежата от оторизирани сервизи. За да бъде реализирана програмата, за известен период от време ще бъдат доставяни нови помпи от оригиналното оборудване, което ще даде възможност на компанията да натрупа основни запаси.

Коментари

Коментара трябва да е повече от 5 символа!

Моля, потвърдете регулацията!

Няма коментари. Бъди първи!