NTN-SNR с широка гама от карета и полувалове “Произведено във Франция”

28 юни 2019, 7:00

NTN-SNR разширява своята гама от карета с 55 нови референции и сега предлага още по-широка гама от автомобилни резервни части. 50% от тях ще направят възможно предлагането за модели на превозни средства, които вече не са в масово производство и са достигнали фазата на техния жизнен цикъл, когато се извършват промени в трансмисиите (модели преди 2010 г.). Другата половина са най-новите референции на пазара, което дава на NTN-SNR много реално предимство.

27 комплекта полувалове, 10 комплекта уплътнения от страната на колелото и 18 комплекта маншони за карета са на разположение за продажба. Тези продукти се произвеждат в завод във Франция (Le Mans) и са резултат от комбинираната техническа експертиза на групата.

55 нови референции за карета и полувалове на NTN-SNR

Понастоящем обхватът на комплекти карета и полувалове на STN-SNR включва 433 вида, обхващащи европейски и азиатски марки на леки автомобили и някои товарни превозни средства.

NTN-SNR разширява гамата си с комплекти карета за превозни средства, произведени преди 2010 г., и с така наречените „първи на пазара“ (превозни средства наскоро въведени на пазара).

С това NTN-SNR добавя към гамата си 55 броя комплекти

Тази фаза на разгръщане е разделена на следните 3 вида комплекти:

  • Комплект полувалове (вал, карета към скоростната кутия и колелото): 27
  • Комплект уплътнения от страната на колелото: 10
  • Комплект маншони: 18 референции, 7 за страната на скоростната кутия и 11 към колелата

Развитието на тази гама от съвместни комплекти с постоянна скорост ще продължи през цялата година, което ще даде възможност за стартиране на повече от 100 нови референции.  Карета и полуоски: произведени с етикета “made in France”. Днес групата NTN е вторият по големина в света производител на трансмисионни комплекти за OE с повече от 40 милиона бройки, произведени всяка година в 15 завода по целия свят. В Европа всяка година се произвеждат над 6 милиона трансмисионни компонента като оригинално оборудване, главно във фабриката в Льо Ман (Франция, Сарт).

Източник: NTN-SNR

Коментари

Коментара трябва да е повече от 5 символа!

Моля, потвърдете регулацията!

Няма коментари. Бъди първи!