Трансмисии и ретардери: ZF отново е обявен за “най-добра марка” в наградите ETM

9 юли 2019, 13:00

  • Технологичният опит на ZF приема поздравления
  • В наградите на ETM ZF се нарежда на първо място в категорията „Предавания на товарни превозни средства“
  • Повишаване на безопасността: ZF отново излиза на върха в категорията “Ретардери”

Над 8000 читатели изпратиха своите гласове и в крайна сметка ZF Friedrichshafen AG излезе на върха. По време на церемонията по награждаването на ETM, ZF отново взеха трофеи в следните категории: „Най-добрата марка – трансмисии за товарни превозни средства“ и „най-добър ретардер“. Производителите, операторите на транспортни фирми и професионалните шофьори отново единодушно се съгласиха, че ZF задвижващите системи предлагат най-добро качество с най-високо ниво на ефективност и икономическа ефективност.

Двукратен успех за ZF
ZF отново дължи двойната си победа на иновативните продукти, които произвежда в категориите „Трансмисии на товарни превозни средства“ и „Ретардери“. С 56,7% от гласовете, групата на Фридрихсхафен бе категоричен победител, като запази титлата си в категорията „Трансмисии на товарни превозни средства“, а интелигентният ретардер на ZF защити първото си място на подиума в категорията „Ретардери“. с 56,6% от гласовете.

Уинфрид Грюндлер, който отговаря за бизнеса с проекти за електрическа мобилност и ръководител на технологията за камиони и ванове в ZF, коментира: „Тези награди наистина подчертават опита, с който ZF спечели доверието на производителите на автомобили, транспортни фирми и шофьори. Ние виждаме тези награди като мотивация, която ще ни вдъхнови да продължим да развиваме новаторска, ефективна и стабилна технология на задвижването. Нашата цел е да гарантираме ефективност и минимизиране на оперативните разходи през целия експлоатационен живот на нашите продукти.” Дитмар Майер, директор на управление за камиони и технологии Van Driveline, прие наградите на вечерната церемония в Щутгарт.

Системата за автоматична трансмисия TraXon е ключов фактор в победната серия на ZF в наградите ETM Awards. Оборудван с няколко трансмисионни функции, като предсказващата стратегия PreVision GPS, TraXon се доказа ежедневно в логистиката на дълги разстояния, благодарение на своята мощност и икономия на гориво. ZF непрекъснато подобрява това предаване.

 

TraXon вече се предлага с опционално решение за предсказуемо поддържане. Следователно, поддръжката може да се планира активно, което от своя страна намалява времето за престой на превозното средство и предотвратява блокирането на превозните средства. Това не само намалява разходите, но също така удължава срока на експлоатация на трансмисията.
Източник: ZF

 

Коментари

Коментара трябва да е повече от 5 символа!

Моля, потвърдете регулацията!

Няма коментари. Бъди първи!