Термостати DAYCO

18 юли 2019, 17:23

Dayco има удоволствието да представи новата си гама от проектирани и произведени термостати, отговарящи на най-строгите OEM спецификации. Създадени за ефективно управление на потока на охлаждащата течност от радиатора, те позволяват бързо и оптимално достигане на работната температура на двигателя и недопускане на прегряване. Подходящи са за всички типове двигатели и отговарят на три основни изисквания:

Намаляване разхода на гориво

Съвременните системи за охлаждане са от решаващо значение за намаляване на разхода на гориво. Изискванията за по-добра ефективност в съвременните двигатели заедно с факторите като по-висок дебит, турбокомпресорна технология, автономно отопление и климатизация са променили традиционния начин на охлаждане на двигателя в сложните охладителни системи.

Намаляване на емисиите

Бъдещите регулации на емисиите изискват двигателите да работят с 10% по-висока температура, за да се гарантира оптимално изгаряне на горивото. Това ще изисква по-мощни охладителни системи, за да работи двигателя ефикасно през целия експлоатационен живот.

Намалено износване

Нашето технологично ноу-хау и стремежа за високи експлоатационни качества заедно с прецизни производство и качествени материали гарантират, че безопасността, ефективността и експлоатационната годност на термостатите Dayco са равни на OE продуктите.

ТРАДИЦИОННИ ТЕРМОСТАТИ
(термостатични клапани и вложки)

ХАРАКТЕРИСТИКИ:
  • Основната пластина е изработена от безшевна стомана за по-голяма надеждност и издръжливост
  • Уникалната клапанна технология предотвратява топлинните удари за да защитава цялата охладителна система
  • Термопатронът или сензорният елемент са направени от алуминиеви  или медни сплави, за да се осигурят изключително точни температури на активиране.
КОМПЛЕКТНИ ТЕРМОСТАТИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ НА КОРПУСИТЕ:

  • Термостатите Dayco са изработени от полиамидни смоли или алуминий, с идентично качество с продуктите OE, гарантиращи отлична топлинна, механична и водоустойчивост.
  • Полиамидният корпус се проверява индивидуално по време на производството за проверка на перфектното запечатване и пълна липса на течове. В допълнение, геометричните размери и прецизността на дизайна, осигуряват безупречно свързване с хидравликата и другите компоненти на охладителната система.
  • Електронните сензори, интегрирани в термостатите Dayco, осигуряват точни измервания на температурата на охлаждащата течност с време за реакция, равно на OE.
  • Клапаните с електронен чувствителен елемент, управлявани директно от ECU контролера, позволяват „интелигентно“ управление на термостата за намаляване на разхода на гориво, емисии и подобряване на работата на двигателя.

Dayco предлага пълна гама от компоненти за термостата – от единични термостатични вентили до фланци (хидравлични връзки) и термостати с корпус и сензори.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ DAYCO ТЕРМОСТАТИ
  • Световен лидер в автомобилната индустрия повече от 110 години
  • Доставчик на водещите производители в света на всички континенти
  • Широк и непрекъснато разширяващ се обхват с повече от 80% покритие на автопарка
  • Над 250 термостатни Dayco референции. Всички компоненти са били тествани и проверени по време на производството за да се гарантира най-високо качество
  • Нови опаковки, които подчертават иновативната технология на продукта
  • Онлайн и традиционни хартиени каталози за бързо и сигурно идентифициране на правилния Dayco продукт за вашето приложение
  • Продукт, еквивалентен на OE.
ОБСЛУЖВАНИ МАРКИ

Audi, Alfa Romeo, BMW, Chevrolet, Chrysler, Citroen, Dacia, Daihatsu, DS,Fiat, Ford, Hyundai, Honda, Jaguar, Jeep, Kia, Lada, Land Rover, Lancia, Lexus, Mazda, MercedesBenz, Mini, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Saab, Seat, Skoda, Smart, Suzuki, Toyota, Vauxhall, Volkswagen, Volvo.

 

Коментари

Коментара трябва да е повече от 5 символа!

Моля, потвърдете регулацията!

Няма коментари. Бъди първи!