Valeo Service има решение за всяка DMF технология, от която се нуждаете

8 август 2019, 12:00

Възходът на двумасовите маховици маса означава увеличени възможности за сервизите – но как лесно да се погрижите за всички нужди на вашите клиенти? Представяме пълната гама от DMF на Valeo: Valeo FullPack DMF ™, единични референции за DMF, Valeo VBlade ™ DMF и Valeo Kit4P ™, които заедно предоставят покритие за по-голямата част от независимия европейски афтърмаркет пазар на DMF. Прочетете, за да научите как Valeo може да помогне на вашия сервиз да бъде лидер в двумасовите маховици.

Valeo FullPack DMF ™: всичко в едно DMF решение

С повече от 120 референции както за хидравлични, така и за механични лагери, Valeo FullPack DMF ™ е най-елементарния начин за поръчка, складиране и монтаж на  DMF. Всеки комплект включва двумасов маховик, феродов диск, притискателен диск, лагер (хидравличен или механичен) и болтове. Всичко необходимо в една кутия. Плюс това, те са лесни за монтиране – не са необходими допълнителни инструменти.

Единични DMF референции от Valeo : когато просто се нуждаете от частта

Нуждаете се само от DMF? Няма проблем. Valeo предлага над 250 индивидуални двумасови маховика, покриващи по-голямата част от европейския пазар, включително най-популярните приложения за превозни средства като Volkswagen Golf и Passat, Audi A3 и A4, Peugeot 308 и 3008, Renault Clio и Megane.

Valeo VBlade ™ DMF: следващото поколение DMF

Въз основа на OE-експертизата идва VBlade, революция в DMF технологията. Вместо обикновени DMF пружини, VBlade използва центробежната сила на две остриета, за да осигури по-голяма издръжливост и изключителна абсорбция на вибрациите. Първите референции от Valeo VBlade ™ DMF вече са налични за приложения на Volkswagen LT 28-35, LT 28-46.

Valeo Kit4P ™: най-дългият афтърмаркет опит в комплектите за преобразуване

Комплектът за преобразуване Valeo Kit4P ™ е предназначен за автомобили с интензивна употреба. Той позволява преобразуването от двумасов маховик в твърд маховик благодарение на дисковата технология Valeo Long Travel Damper. Благодарение на отличния си термичен капацитет, надеждност и комфорт Valeo Kit4P ™ също се превръща в ОЕ решение за популярни автомобили. Комплектите за преобразуване на Valeo предлагат най-високото качество на пазара на конвертиращи комплекти.

Когато е оборудван с високоефективна технология Valeo Kit4P ™, клиентите се възползват от дълготраен фрикционен материал и подсилен притискателен диск, за да предложи постоянен комфорт при шофиране.

Каквито и да са вашите изисквания за DMF, Valeo е вашият перфектен партньор. За повече информация за гамата на DMF вижте страницата за специализираните трансмисионни системи на Valeo сега!

Източник: Valeo

Коментари

Коментара трябва да е повече от 5 символа!

Моля, потвърдете регулацията!

Няма коментари. Бъди първи!