KYB Europe лансира нови характеристики на приложението „KYB Suspension Solutions“

20 октомври 2019, 19:07

KYB стартира актуализация на популярното си мобилно приложение Suspension Solutions. Приложението вече ще предлага напълно безплатно подробни технически съвети за ремонтни дейности по окачването, специфични за дадената част. Техникът може да въведе марката и модела на автомобила, VIN номера или регистрационния номер (към момента само за определени държави), за да получи точните номера на частите на KYB и техническо разяснение за дадената ремонтна дейност. В разяснението е описано стъпка по стъпка монтирането на дадената част, нужните инструменти (и съответните стойности на затягане) и средното време за извършване на ремонта. Ако е наличен видео материал за извършване на ремонта, такъв също ще бъде включен.

„Чувствахме, че следващата стъпка за приложението на KYB трябваше да е тази“, казва Джордън Дей, Маркетинг мениджър за KYB Europe Aftermarket. „Приложението вече предоставя помощ за всички основни стъпки при смяна на окачването. Последното допълнение помага на техника да открие правилния код за даден продукт и да го монтира. Същевременно тези характеристики помагат на техника да предложи съответната ремонтна дейност на клиента. Ние сме изключително доволни от тези нови функции и смятаме, че ще са от полза за всички клиенти на KYB в Европа.“

 

Тази актуализация идва в следствие на проучвания сред клиентите, както и от разговори с отдела за продуктов мениджмънт на KYB Europe. Посочването на нужните инструменти ще помогне на сервизите да се подготвят за конкретната работа, а указването на необходимите стойности на въртящия момент ще намали риска от повреждане на частите от пренатягане. Изчисляването на средното време за извършване на ремонта ще помогне на сервизите при определянето на цената и ефективното разпределяне на времевия ресурс.

 

Приложението на KYB е предназначено за сервизи и вече е изтегляно над 7000 пъти в цяла Европа. То има две оригинални характеристики, към които са добавени новите инструкции за монтаж. Първата помага на техника да предложи на клиента ремонтни дейности по окачването. Техникът оценява превозното средство и въвежда „симптомите“ на автомобила, прилагайки снимков материал, ако е необходимо. След това приложението създава доклад за конкретния автомобил на базата на тази информация, който се изпраща на клиента. Всичко това е безплатно. В доклада има бутон „обади се на сервиза“ – клиентите натискат този бутон средно 1 на всеки 4 пъти. Втората функция позволява на техника да направи снимки „преди и след“ докато работи по окачването. Приложението прилага тези снимки в доклада, който се изпраща безплатно на клиента. В този доклад се описва свършената работа и подобренията, които тя ще окаже върху автомобила, като включва и снимки на старите и новите монтирани части.

 

Приложението KYB Suspension Solutions е безплатно за изтегляне и ползване, предлага се на 20 европейски езика и позволява пълно персонализиране на докладите, които може да включват името, информацията за контакт и логото на вашия сервиз. Сервизите, изтеглили приложението KYB Suspension Solutions преди актуализацията, могат просто да го актуализират за новите функции. Тези, които все още не разполагат с приложението, могат да го открият още днес в App Store и Google Play.

Коментари

Коментара трябва да е повече от 5 символа!

Моля, потвърдете регулацията!

Няма коментари. Бъди първи!