Delphi Technologies пуска на пазара нова почистваща машина Hartridge за филтри за прахови частици, предназначена за леки и лекотоварни превозни средства

9 декември 2019, 11:35

Въз основа на доказаната си гама от почистващи машини за филтри за прахови частици (DPF), Hartridge DPF200 Master осигурява високоефективно и бързо решение за диагностика и почистване на дизелови и бензинови филтри за прахови частици.

Благодарение на патентован процес за почистване със сух въздух, машината дава възможност превозните средства да се обслужват бързо, като освен продуктивността подобрява и печалбата на сервизите.

Чрез възстановяване на DPF, решението помага да се оптимизира икономията на гориво, да се подобри функционирането на отработените газове и да се удължи живота на филтъра, като се избягва непредвиден престой на превозното средство и се сведат до минимум разходите за собственика на превозното средство.

Delphi Technologies разчита на опита си в сферата на оригиналното оборудване в качеството си на глобален доставчик на авангардни технологии за задвижване, за да пусне на пазара Hartridge DPF200 Master. Последното допълнение към изключително успешната им гама за решения за DPF е по-бързо, по-безопасно и по-ефективно в сравнение с останалите решения за почистване, като почистващи препарати и принудително регенериране. Благодарение на голямата възвръщаемост на инвестициите, то предлага на сервизите печеливш път в бързорастящия пазар за почистващи средства, като същевременно представлява още една услуга с добавена стойност, която сервизите могат да предлагат на клиентите си.

„Все повече превозни средства вече разполагат с филтри за прахови частици, така че търсенето на услуги за почистване на филтрите се увеличава. Само в Европа има повече от 60 милиона пътнически и лекотоварни превозни средства, оборудвани с филтри за прахови частици, които имат нужда от следпродажбено обслужване. Това представлява значителна и изгодна възможност за сервизите, които притежават правилното оборудване“, обяснява Лий Якобс, директор на отдел Глобална стратегия и технически продукти в Hartridge.

Сервизите могат бързо и безопасно да почистват запушените филтри за прахови частици като използват Hartridge DPF200 Master. Чрез значителното удължаване на експлоатационния живот на филтрите се подпомага икономията на гориво и качествените показатели на емисиите на превозното средство и същевременно се избягва нуждата от пълна смяна на филтъра, като се гарантира доста по-икономично обслужване и се предотвратява принудителния престой на превозното средство в бъдеще.

Лесният за използване софтуер, който е вграден в машината, автоматично включва тестване на потока и уникални диагностични етапи за откриване на „повредени клетки“, така че неизправният филтър може да бъде открит преди почистването и да се избегне скъпата загуба на време. Машината е и по-бърза и по-безопасна от наличните на пазара алтернативни решения за почистване благодарение на патентован процес по почистване със сух въздух в двете посоки, който изпраща голям обем импулси от компресиран въздух към двата края на филтъра.

„Почистването на DPF с препарати води до риск от повреждане на основни покрития на материала във DPF и могат да се нанесат на щети на околната среда при изхвърлянето им. От друга страна принудителното регенериране на превозното средство е дълга процедура и не винаги е успешна“, казва Якобс. „Благодарение на Hartridge DPF200 Master шофьорите могат да се върнат на пътя с напълно функциониращ, почистен филтър в рамките на час, което спестява ценно време и разходи.“

„Това означава, че сервизите могат да почистват голям брой филтри ежедневно, като генерират невероятни размери на печалбата и същевременно предлагат на клиентите си отлично обслужване. В обикновен сервиз, където се диагностицират и почистват едва четири филтъра на седмица, възвръщаемостта на инвестициите за DPF200 Master е за по-малко от две години*.“

DPF200 Master е създаден да се използва успоредно със серията DPF300 Master, като предлага пълно обезпечаване за почистване на филтри за прахови частици на пътнически, лекотоварни/среднотоварни и тежкотоварни превозни средства.

За повече информация относно гамата почистващи средства на Hartridge за филтри за прахови частици, посетете www.hartridge.com

*Сумата се базира на обичайните тарифи за труд на сервизите в Обединеното кралство и средна продължителност на цикъла за почистване от 20 минути. За повече информация, моля, свържете се със sales@hartridge.com

За Delphi Technologies Aftermarket

С присъствие в повече от 150 държави и глобална мрежа от над 2 400 сервизни центрове, следпродажбеното обслужване на Delphi Technologies осигурява цялостни решения, от компоненти до сложни софтуерни решения, отговарящи на спецификациите на оригиналното оборудване. Благодарение на обширното портфолио, включващо системи с бензиново гориво, системи с дизелово гориво, решения за поддръжка, управление на двигатели и електроника за автомобили, подпомагано от диагностично и тестово оборудване на ниво оригинално оборудване, обучение и техническа информация, Delphi Technologies осигурява на сервизите възможност да обслужват и ремонтират автомобилите правилно още от първия път. Компанията обслужва пазарните сегменти за пътнически и търговски автомобили, както и пазарите за селскостопански, морски и индустриални превозни средства по цял свят.

Посетете www.delphiaftermarket.com, за да научите повече.

За Delphi Technologies

Delphi Technologies е глобален доставчик на технологии за задвижване, които допринасят за по-чисто, по-добро и по-дълго управление на превозните средства. Компанията предлага авангардни решения за двигатели с вътрешно горене, хибридни и електрически пътнически автомобили и товарни превозни средства. Delphi Technologies разчита на своя опит в сферата на оригиналното оборудване, за да предоставя водещи решения за обслужване на следпродажбения пазар. Седалището на компанията се намира в Лондон (Обединеното кралство), като управлява технически центрове, производствени обекти, центрове за обслужване на клиенти в 24 държави и има повече от 21 000 служители по цял свят.

Посетете www.delphi.com, за да научите повече.

Коментари

Коментара трябва да е повече от 5 символа!

Моля, потвърдете регулацията!

Няма коментари. Бъди първи!