Термално управление: MAHLE Aftermarket е готов за стартиране на продажбите през януари

20 декември 2019, 6:00

След придобиването на цялото акционерно участие в Behr Hella Service (BHS) от MAHLE Aftermarket, всички съществуващи дейности на BHS ще бъдат прехвърлени на MAHLE на 1 януари 2020 г. Новият логистичен център във Вроцлав / Полша, бъдещият център за продукти за термално управление на леки автомобили, камиони, селскостопански превозни средства и строителни машини, в момента се запълва. Това ще позволи на MAHLE да осигури високо ниво на наличност, както и кратки срокове за доставка и да реагира гъвкаво на нарастващите обеми. Логистичните центрове на MAHLE Aftermarket в Германия, Великобритания, Испания, Франция, Турция, Русия, Бразилия, САЩ и Китай също са оборудвани и готови за поръчки.

  • Behr Hella Service (BHS) ще бъде поета от MAHLE Aftermarket на 1 януари 2020 г.
  • Логистичен център за термално управление – оборудван и готов, с централно разположение и гъвкава структура – гарантира бърза и надеждна доставка

С разширеното си портфолио за термално управление MAHLE се позиционира в по-широк план по отношение на все по-важния пазар на електронната мобилност. В крайна сметка термалното управление е централна предпоставка за надеждната работа на превозните средства с електрическо задвижване.

„Отзивите на нашите клиенти във връзка със стартиращата кампания бяха изключително положителни“, казва Олаф Хенинг, изпълнителен вицепрезидент на корпорацията и генерален мениджър на MAHLE Aftermarket. „Сервизите са наясно с предизвикателствата, пред които е изправена трансформацията на мобилността и разнообразието от нови технологии, и разчитат на нас. Ние ще ги подкрепим, като предоставяме бързи и надеждни решения за диагностика и сервиз, информация и, разбира се, резервни части “, продължава Хенинг.

За да подпомогне сервизите по отношение на новите продукти за термално управление, MAHLE Aftermarket също предлага специфично обучение и предоставя информация за ремонт и поддръжка (RMI) на своите диагностични инструменти и сервизно оборудване. По този начин MAHLE се позиционира като доставчик на решения и бъдещ партньор за сервизите.

За MAHLE

MAHLE е водещ международен партньор за развитие и доставчик на автомобилната индустрия, както и пионер за мобилността на бъдещето. Продуктовото портфолио на групата се занимава с всички важни проблеми, свързани с технологията за задвижване и климатизация – както за задвижвания с двигатели с горене, така и за електрическата мобилност. През 2018 г. групата реализира продажби от около 12,6 милиарда евро с над 79 000 служители и е представена в над 30 държави със 160 производствени места.

За MAHLE Aftermarket

MAHLE Aftermarket, бизнес единицата, специализирана в резервни части, използва експертните познания от серийното производство на оригинално оборудване в своята продуктова гама за автомобилни следпродажбени услуги и партньори за търговия, сервиз и ремонт на двигатели. Портфолиото включва също продукти, разработени от MAHLE Service Solutions за оборудване на сервизи, както и изчерпателни услуги и персонализирани програми за обучение. MAHLE Aftermarket е представена на 25 места с търговски офиси по целия свят, с около 1700 служители. През 2018 г. бизнес единицата постигна глобален обем на продажбите от над 928 милиона евро.

Източник: MAHLE

Коментари

Коментара трябва да е повече от 5 символа!

Моля, потвърдете регулацията!

Няма коментари. Бъди първи!