MAHLE CustomerCare Portal за по-голяма прозрачност и 24/7 обслужване

18 март 2020, 15:00

  • MAHLE Aftermarket представя новия портал CustomerCare (MCCP)
  • Пълна прозрачност и достъп до цялата необходима информация денонощно

Новият MAHLE CustomerCare Portal прави много неща по-лесни и по-прозрачни за клиентите на MAHLE Aftermarket. Цялата жизненоважна информация е само на едно разстояние – денонощно, по целия свят: на смартфон, таблет или компютър.

След като влезе, потребителят може да избира от различни функции. В електронния магазин потребителите могат да разберат за продуктите, да правят поръчки, да преглеждат състоянието на поръчките и историята на поръчките и да изтеглят фактури и сметки за доставка.

„Предизвикателствата, с които нашите клиенти се сблъскват ежедневно, изискват цифрови средства за комуникация. Информацията трябва да бъде достъпна бързо, интуитивно, денонощно и по целия свят. Има ясна причина за по-нататъшното разширяване на обхвата на информацията, която предлагаме – за да помогнем на нашите клиенти да работят още по-удобно “, казва Олаф Хенинг, изпълнителен вицепрезидент на корпорацията и генерален мениджър MAHLE Aftermarket.

Ако има закъснения в доставката, новата ни система в портала MAHLE CustomerCare предоставя бърза помощ. Заявките могат да се подават лесно, може да се проследи състоянието им за изясняване и да се обработят бързо.

През 100-годишнината на MAHLE традицията и иновациите се събират отново: с портала на MAHLE CustomerCare, MAHLE Aftermarket създаде цифрова точка за достъп, която улеснява получаването на информация. По този начин MAHLE продължава да се позиционира като надежден партньор за своите клиенти. MAHLE се стреми да им осигури възможно най-добрата подкрепа, така че в бъдеще те да могат да продължат да се справят с новите предизвикателства, породени от трансформацията на мобилността и променящата се конкурентна среда, професионално и печелившо.

Относно MAHLE

MAHLE е водещ международен партньор за развитие и доставчик на автомобилната индустрия, както и пионер за мобилността на бъдещето. Продуктовото портфолио на групата е адресирана до всички основни проблеми, свързани с технологията за задвижване и климатизация – както за задвижвания с двигатели с горене, така и за електронната мобилност. През 2018 г. групата реализира продажби от около 12,6 милиарда евро с над 79 000 служители и е представена в над 30 държави със 160 производствени обекта.

За MAHLE Aftermarket

MAHLE Aftermarket, бизнес единицата, специализирана в резервни части, използва експертните познания от серийното производство на оригинално оборудване в своята продуктова гама за автомобилни следпродажбени услуги и партньори за търговия, сервиз и ремонт на двигатели. Портфолиото включва също продукти, разработени от MAHLE Service Solutions за оборудване на сервизи, както и изчерпателни услуги и персонализирани програми за обучение.

Източник: MAHLE

Коментари

Коментара трябва да е повече от 5 символа!

Моля, потвърдете регулацията!

Няма коментари. Бъди първи!