Нови функции на мобилното приложение KYB Suspension Solutions

4 юни 2019, 9:30

KYB Europe въведе редица нови функции в популярното си мобилно приложение, предназначено да помогне на сервизите да идентифицират необходимостта от продажба на части за окачване и да комуникират ефективно с шофьора. Представени най-напред на Automechanika Frankfurt, функциите вече са достъпни за всички потребители.

Следвайки обратната връзка от настоящите потребители на приложението, сега има възможност за включване на повече от една снимка в докладите за превозното средство, които се изпращат на шофьора. Това е особено полезно, когато на превозното средство е заменен повече от един компонент. Сервизите могат или да изберат от библиотеката със снимки на устройството си, или да направят снимка на живо в приложението.

 

Сервизите вече имат възможност да изпращат по-персонализирани съобщения до шофьора, с възможност техниците да подписват докладите за превозното средство с името и снимката си — ако желаят.

 

Добавена е също и новинарска лента, която дава възможността на потребителите да се информират за актуалните новини за KYB, както и за събития на KYB близо до тях. Например, ако KYB участва на изложение в Мадрид, то потребителите в района на Мадрид ще видят съобщение в долната част на екрана на приложението си, което ги информира за това.

 

Безплатното приложение KYB Suspension Solutions App вече има над 5000 потребители в цяла Европа, като 23 % от всички доклади за превозно средство, изпратени от сервизите, водят до обаждане на шофьора до сервиза. Приложението можете да изтеглите безплатно от App Store и Google Play.

 

Коментари

Коментара трябва да е повече от 5 символа!

Моля, потвърдете регулацията!

Няма коментари. Бъди първи!