Dayco представя комплекти лагери и лагер-главини на колелата на европейския пазар

31 август 2020, 7:00

Dayco, водещ доставчик на продукти за двигатели и задвижващи системи за автомобилната промишленост и афтърмаркет пазара, продължава да разширява продуктовото си портфолио с въвеждането на комплекти на лагери и лагер-главини.

В съответствие с известната репутация на компанията за експертиза в производството и поддръжката на клиентите си, качеството и асортиментът са естествено на преден план. Тези компоненти са произведени по оригинални стандарти за качество на оборудването (OE) и осигуряват високо покритие на европейския автопарк.

Възползвайки се от признатите си силни страни за технически знания, ноу-хау и способности и като световен лидер в проектирането и производството на задвижващи системи, въвеждането на комплектите на колесни лагери бележи значима, но естествена стъпка за Dayco да добавя продукти, свързани с безопасността.

Гамата Dayco обхваща и лагери, интегрирани в спирачния диск, отразяващи тенденцията на сегашния европейски автопарк и по този начин осигурявайки сервизите с афтърмаркет продукти, от които се нуждаят ежедневно.

Друга сила е дългогодишният ангажимент на Dayco да предоставя на механиците не само най-добрите компоненти за подмяна по отношение на тяхното качество, но и да им помогне, когато става въпрос за тяхния монтаж. Тази практика продължава с комплектите на лагерите на колелата, които се предлагат с всички необходими спомагателни артикули, като гайки, болтове, щифтове или пръстени, а също така включват инструкции за монтаж и технически съвети, които могат да се видят чрез QR кода на опаковката на продукта, за да се гарантира, че те са инсталирани правилно и по най-ефективния начин.

Естествено, пълната гама от продукти може да видите на уебсайта на Dayco, удобен за потребителя портал, до който можете да получите достъп чрез десктоп / лаптоп или чрез приложение за мобилно устройство. Той предоставя на потребителите множество маршрути за търсене от марка и модел или OE номер на част от Dayco към свързани компоненти.

Комбинацията от еквивалентно качество на OE, изключителна поддръжка на клиенти и техническа информация, заедно с нарастващо портфолио от продукти, включващи ремъци, обтегачи, ролки за свободен ход, амортисьори и шайби, както и водни помпи и термостати, означава, че новата програма на колесни лагери на Dayco осигурява идеалния резервен комплект за претенциозния професионален техник.

Коментари

Коментара трябва да е повече от 5 символа!

Моля, потвърдете регулацията!

Няма коментари. Бъди първи!