N! виртуални дни – дигитално изложение за N! членове и доставчици

7 октомври 2020, 7:00

NEXUS е глобална общност от дистрибутори на автомобилни и тежкотоварни части и производители на оригинално оборудване.

Благодарение на екипа от бизнес разработчици, основното послание на NEXUS е:
• За своите доставчици: Бъдете глобални и търгувайте локално
• За своите членове: Действайте локално, търгувайте глобално

NEXUS предлага решения, които ускоряват растежа на сложни и трудни пазари. NEXUS също е основен играч на нововъзникващите и бързо растящи пазари, защото избрахме да подкрепим растежа на тези пазари преди всички други.

Иновативния подход на NEXUS ни представя Bas Donders – Директор на бранда и комуникацията.

Когато започнахме 2020 г., календарът беше пълен с N! Събития, социални вечери и други събирания. Но всичко това се промени с коронавируса.

Проведохме много успешен N! BF в Амстердам, все още не осъзнавайки, че толкова много неща, включително пейзажа на събитията, ще бъдат коренно различни.

За целия автомобилен вторичен пазар „връзката“ е от съществено значение за успешното управление на бизнеса. Особено NEXUS „Общността“ разчита на срещата лице в лице, защото вярваме, че човешкият контакт е в основата на всеки бизнес.

И така, в отговор на новата ситуация започнахме масивна дигитализация на нашата общност.

Започнахме с CON! NECT, интранет платформата, на която N! членовете и доставчиците могат да се събират и свързват. След това използвахме силата на интернет с N! Академични уеб семинари, организирани от доставчици на Nexus, обучаващи повече от 800 членове по различни теми и категории.

Ние бяхме домакин на уебинар „помисли-благодари“, на който основните участници в афтърмаркет пазара се събраха онлайн, за да обсъдят последиците от COVID-19 за нашата индустрия. И ние ще продължим с поредица регионални уеб семинари, за да актуализираме нашата общност и да намерим решения за техния бизнес, независимо къде се намират по света.

Следващата ни стъпка по тази цифрова супермагистрала ще бъде постановката на N! Виртуални дни, вълнуваща нова възможност за N! членове и доставчици да участват в първото виртуално търговско изложение на Nexus на 14-15 октомври 2020.

Как N! Виртуалните дни ще работят

Тази година няма да е необходимо да купувате нови обувки след интензивния маратон на Automechanika. Няма да има ходене от един щанд до друг и отново до друг. Не са необходими полети, нито опашка за влизане в изложението.

Ще бъде просто, докато седите на бюрото си и отворите компютъра си, за да бъдете свързани с глобалната общност на следпродажбения пазар на NEXUS.

Нашият виртуален изложбен център ще се състои от три зали:

  • Аудиториум: Два пъти на ден ще имате възможност да участвате в уеб семинари на NEXUS, по време на които ще получавате актуализации за дейностите и стратегиите.
  • Изложители: Стратегическите доставчици на NEXUS ще приветстват посетителите директно на техния цифров щанд. Тук доставчиците ще провеждат срещи, ще споделят документи, уеб семинари и ресурси.
  • Фоайе: Всеки участник може да се срещне директно в салона и да разговаря онлайн с хора в чатрума.

Подобно на традиционното търговско изложение, участниците ще могат предварително да планират срещи. Доставчиците могат да участват с повече представители, което им дава възможност да доведат местния си екип за провеждане на срещи с членове от техния регион.

Защо го правим?

Наясно сме, че ще живеем в „ново нормално“, N! събитията ще променят формата си, за да предложат повече възможности на нашите доставчици и членове да се присъединят, независимо къде се намират по света, и да се почувстват част от прогресивна световна общност.

Не можем да си представим да продължаваме да правим бизнес, без да се срещаме с нашите партньори по целия свят. Трябва обаче да се адаптираме към обстоятелствата и да създадем най-безопасната среда за нашата общност.

Днес разполагаме с технологията за адаптиране, учене и изграждане на нови начини за правене на бизнес и вярваме, че нашата общност е готова да промени разликата дори в тази ситуация. Търговското изложение на NEXUS Virtual Days е първата стъпка за общността на NEXUS, която ще отбележи истински поврат в начина, по който се провеждат събитията.

Очакваме Ви с нетърпение!

Bas Donders

Коментари

Коментара трябва да е повече от 5 символа!

Моля, потвърдете регулацията!

Няма коментари. Бъди първи!