Ново: Дисплей за задвижване на ангренажния ремък

31 декември 2018, 15:00

Функция, която вече е абсолютно обичайна практика в САЩ – позициониране на дисплеи в зони за чакане на сервизи или на дилъри на части за илюстративни цели и като помощни средства за продажби – набира популярност през цялото време и в Германия. ContiTech вече предлага 1:1 изображение на двигател на автомобил.

Първата версия на новия дисплей за задвижване на ремъците ContiTech е практична илюстрация на задвижването на двигателя VW 2.0 TDI, включващ компоненти на комплект с водна помпа CT1139. Дисплеят показва ремъчното задвижване на двигателя в действителен размер, показвайки положението на компонентите и използването на оригинален ContiTech ангренажен ремък. „Нашата цел е да предложим на дилърите и сервизите помощ за продажбите и да им помогнем да обяснят проблемите на клиентите”, казва продуктовият мениджър Адриан Ротшилд от ContiTech Power Transmission Group.

Дисплеят на ангренажния ремък помага на клиентите да разберат защо е необходим ремонт на превозното средство и каква работа се извършва. Продуктите от комплекта са с цветово кодиране, за да помогнат на клиентите да решат по-лесно дали искат да бъде сменен само ангренажния ремък или ангренажния ремък с ролките, както и водната помпа и всички необходими консумативи. Чрез QR код те могат също да получат достъп до PIC, да видят „Гледай и работи“ инструкции и да получат допълнителна информация за резервните части. Дисплеят с ремъчно задвижване ще бъде достъпен от ContiTech от лятото нататък.

Източник: ContiTech

Коментари

Коментара трябва да е повече от 5 символа!

Моля, потвърдете регулацията!

Няма коментари. Бъди първи!