FILTRON се присъедини към международните групи за търговия с авточасти

21 март 2019, 13:00

Автомобилните филтри FILTRON, се произвеждат в Гостин (Полша) повече от 30 години. Всяка година се произвеждат над 90 милиона филтри, които се използват от механици в над 80 страни по света. Едно от многото доказателства за динамичното развитие на марката FILTRON е фактът, че се присъедини към престижния кръг от марки, лицензирани от международните групи ADI, GAI, NEXUS и TEMOT. Какво означава присъединяването към тези групи на марката FILTRON на практика? Помолихме Томаш Грабиас, вицепрезидент и генерален директор MANN + HUMMEL FT Полша, да коментира въпроса:

„Групите ADI, GAI, NEXUS и TEMOT осигуряват уникални възможности за развитие както на дистрибуторите, така и на доставчиците на части. В случай на доставчици на части, членството в групата също така предоставя възможности за сътрудничество с нови дистрибутори, както и значителна маркетингова подкрепа. Присъединяването на марката FILTRON към споменатите групи за покупка потвърждава много силната му позиция на европейския пазар.“

„Само признатите, избрани марки, които продават доказани и висококачествени продукти, могат да бъдат намерени сред доставчиците на части, организирани в най-големите групи за търговия. Изключително съм горд от факта, че дългосрочният ангажимент на всички наши служители е довел до силна пазарна позиция и доверието на стотици хиляди механици в Европа.”

Гамата FILTRON произвежда над 2700 продукта и покрива 97% от европейския пазар на леки автомобили. Механите оценяват високото качество на филтрите на марката FILTRON. Всяка година повече от 90 милиона филтри FILTRON намират път към механиката от всички европейски страни.

Източник: FILTRON

Коментари

Коментара трябва да е повече от 5 символа!

Моля, потвърдете регулацията!

Няма коментари. Бъди първи!