Тествай Autodata само за 9 лева! Неограничено използване за 1 месец, при регистрация до края на юли.

14 юли 2020, 11:30

GaragePro.online е нов дистрибутор на Autodata за България.

По повод стартирането на бизнеса, сега може да се възполвате от промоционална цена за неограничен достъп до Autodata за един месец на промоционална цена от 9 лева, за регистрации направени до края на месец юли. 

Регистрацията е за модула “Диагнистика и Ремонт”, който дава достъп до цялата инфомация предоставяна от Autodata. След изтичане на периода, потребителите могат да се възполват от закупуването на едногодишен абонамент на преференциална цена.

Регистрирайте се тук: GaragePro.online промо Autodata

Autodata е водещият доставчик на технически данни за обслужване, поддръжка и диагностика на превозни средства. С информация, получена директно от производителите на автомобили, всички данни са обогатени и структурирани в лесен за използване формат, за да можете по-бързо и по-лесно да намерите нужната информация.

Открийте как онлайн приложенията на Autodata могат да ускорят обслужването и ремонта на превозни средства във вашия сервиз днес, без да е необходимо обучение, което ви дава достъп до техническа информация за 99% от автомобилите на пътя.

 

Ръководство за диагностика Идентифицирайте вероятни причини и поправки въз основа на  въвеждането кода на грешката, докато функцията за ръководство на диагностиката на „Автоматична помощ“ на Autodata предоставя допълнително възможности за отстраняване на проблеми за по-сложни неизправности.

 

Сервизни интервали  Търсете в OE сервизни програми, за да идентифицирате бързо интервалите за извършване на ключови сервизни операции като смяна на ремъци, запалителни свещи, филтри или смяна на течности.

 

Интерактивни цветни схеми за окабеляване Лесни за разглеждане и скролване, интерактивни електрически диаграми и подобрен информационен панел за компоненти помагат за отстраняване на електрически неизправности.

 

Подобрен модул на задвижващия вал Пълноекранното оформление на модула за задвижване на разпределителния вал предлага максимална видимост, за да помогне при смяна на ангренажния ремък / верига.

 

 

Местоположения на електрически компоненти Спестете време за локализиране на електрически компоненти и търсете в кутиите за предпазители и релейните табели.

 

Autodata ви дава възможността да обслужвате и диагностицирате автомобилите по-бързо с увереността, че винаги използвате правилните инструкции за OE.

Повече точност. По-малко губено време. Щастливи клиенти.

Коментари

Коментара трябва да е повече от 5 символа!

Моля, потвърдете регулацията!

Няма коментари. Бъди първи!