NGK SPARK PLUG увеличава покритието на автопарка с пускането на 12 нови запалителни свещи от благородни метали

6 октомври 2020, 13:00

NGK SPARK PLUG, водещият в света специалист по запалване и сензори, обявява пускането на 12 чисто нови свещи в гамата си за резервни части.
  • Повечето свещи са изработени от два благородни метала, пет от които са първите на пазара.
  • Те ще покрият над 3,5 милиона превозни средства до 2023 г . – допълнително разширяване на вече всеобхватната продуктова гама за автомобилния парк.
  • Всяка запалителна свещ следва ОЕ разработките на NGK SPARK PLUG, предоставяйки реномираното качество и производителност.

Стартирали в четири фази през месеците май, юли, август и септември, новите свещи покриват много модели масови автомобили. Единадесет свещи са с два вида благородни метали, докато една свещ е от един вид благороден метал, оборудвана с централен електрод от иридиева сплав.

Пуснатите на пазара през май и юли, DILKAR7D11H, ILTR6R8G, DILKR6A11 и DILZKR7B11GS предлагат висока устойчивост срещу износване, като референциите DILKAR7D11H и ILTR6R8G са пионери на независимия вторичен пазар. DILKAR7D11H обхваща ключови приложения на Nissan и Renault, като варианти на Nissan Qashqai II, X-Trail и Renault Koleos, докато ILTR6R8G предлага висока производителност за последните приложения на Ford Focus като Ford Focus 1.5 EcoBoost и Focus 2.3 RS. Освен това референцията DILKR6A11 обслужва впечатляващо количество приложения на Hyundai / Kia като Hyundai Santa Fe 2.4 и Kia Sorento, докато DILZKR7B11GS покрива различни модели на Honda като Civic и CR-V.

През август стартираха още шест свещи от благородни метали. ZKR7BI-10 е специално създадена, за да отговаря на приложенията на Fiat и Jeep, докато референциите с два благородни метали SILZKFR8D7G и SITR7A11G са пионери в независимия афтърмаркет. Първата обслужва широка гама превозни средства от производителите Mercedes, Dacia и Renault, като втората е предназначена за различни модели на Aston Martin като DB9, Rapide, V12 и Vanquish. Референциите DILKAR7E11HS и DILKAR8A8 обхващат различни модели на Nissan като Micra IV, Note II и GT-R, докато IKER7A8EGS предлага широкообхватно покритие на последните приложения на Audi, Škoda, Volkswagen и Seat, като Audi A1 30TFSi, Škoda Kamiq 1.0 TSi и Volkswagen Caddy 1.0 TSi Blue Motion.

PKER7A8DES и ILTR6S8 бяха пуснати през септември, като последната обслужва последните модели на Ford като Focus и Explorer. В допълнение, PKER7A8DES обслужва голям брой превозни средства, задвижвани със CNG от Seat, Škoda и Volkswagen, като Volkswagen Polo 1.0 TGi Blue Motion.

С изключение на „Laser Platinum“ PKER7A8DES, която е произведена с платинени пластини в централния и заземяващия електрод и гарантира постоянна мощност на свещта през целия експлоатационен живот, всички нови свещи са допълнение към първокласната серия „Laser Iridium“. Тези свещи с два благородни метали имат лазерно заварена иридиева сплав на централния електрод и платинен чип на заземяващия електрод, гарантиращи оптимална производителност и експлоатационен живот. Заедно 12-те нови свещи покриват повече от 2 милиона автомобила в цяла Европа през 2020 г., като до 2023 г. ще се увеличат до над 3,5 милиона автомобила: прогнозно увеличение от 68% през следващите три години.

Включването на 12-те нови позиции за запалване в следпродажбената гама от резервни части на NGK SPARK PLUG, илюстрира отдадеността на компанията да разшири и без това обширното покритие на автопарка. Ксавие Песка, продуктов мениджър и ръководител на EMEA Aftermarket в NGK SPARK PLUG EUROPE потвърди: „Като най-големият световен доставчик на оригинални свещи за автомобили, нашата страст се върти около производството на идеалната свещ за всяко превозно средство. Нашият ангажимент да произвеждаме технология за запалване и сензори с най-високо качество е причината водещите световни компании като Ford, Renault-Nissan, Volkswagen и много други да се доверят на нашия опит за оригиналните доставки. ”

Четирите референции, пуснати през май и юли, вече са включени в TecDoc. Препратките от август ще бъдат публикувани в TecDoc през октомври, а двете от септември през ноември. Всички нови референции също ще бъдат включени в следващия печатен каталог на свещи на компанията. Повече подробности можете да намерите на www.ngkntk.com .

Коментари

Коментара трябва да е повече от 5 символа!

Моля, потвърдете регулацията!

Няма коментари. Бъди първи!