Масово увеличаване на гамата интеркулери на Valeo

20 октомври 2020, 13:00

Специалистът по термични системи Valeo непрекъснато разширява своето продуктово покритие с пускането на над 120 референции за интеркулери, увеличавайки гамата си с 14,3% и предлагащ точно съответствие и оптимизирана ефективност на охлаждане.

Днес пазарната тенденция показва трайно повишаване на превозни средства, оборудвани с турбокомпресори, които използват специален топлообменник – интеркулер. Сервизите обслужват все повече с автомобили, оборудвани с интеркулери и Valeo бързо отговори на тази необходимост, като разшири гамата си.

Гамата интеркулери Valeo е създадена, за да даде на пазара точно съответствие и оптимизиран диапазон на ефективност на охлаждане, който отговаря на строгите изисквания. Valeo е глобален специалист по термични системи с повече от 60 години опит в оригиналното оборудване. Това дава легитимност на серията Valeo Intercooler на пазара за резервни части.

Предоставянето на най-добрия избор на продукти на сервизите е в основата на стратегията на Valeo Service „Ние се грижим за теб – довери се на специалиста“. Гамата предлага няколко предимства за клиентите:

  • Най-голямото разширение на гамата със 123 референции
  • Почти 50% от покритието на европейския парк, обхващащ най-популярните европейски превозни средства, като: RENAULT Clio III (2005), RENAULT Megane III (2008); PEUGEOT 308 II (2013); CITROEN DS7 (2016); AUDI A3 (2003); FORD Mondeo III (2007); BMW Серия 1 (2010); BMW Серия 4 (2013).
  • Най-новата ОЕ технология на Valeo, налична за афтърмаркет пазара с патентован интеркулер с водно охлаждане, който получи световната награда Pace.
  • Строг тест за качество,специално базиран на вътрешните спецификации на Valeo (термични удари, вибрации, издръжливост)

Научете повече на valeoservice.com

Коментари

Коментара трябва да е повече от 5 символа!

Моля, потвърдете регулацията!

Няма коментари. Бъди първи!