Autodata с нова услуга Service Advisor, улесняваща приемането на автомобила в сервиза.

20 ноември 2020, 13:31

Autodata ™, водещият доставчик на автомобилна техническа информация за резервни части, стартира Service Advisor, силен инструмент, предназначен за подпомагане на офертата и оценката на персонала при ремонт на автомобила.

След като избират превозно средство по модел по обичайния начин в Autodata, потребителите имат изглед на една страница на всички интервали за смяна и времената за обслужване. Той включва ключовите части за обслужване на прост език и предлага фантастична възможност да илюстрира на клиента предстоящата работа, която ще е необходима, както и възможност за откриване и продажба на допълнителни услуги.

Service Advisor се основава на водещото в света покритие на услугите на Autodata с 99% от най-обслужваните марки и модели, които вече са налични в Service Advisor. Чрез кликване или докосване на конкретна услуга могат да видят специфични за модела опции, където е подходящо, което може да повлияе на цената.

Майкъл Лендлес, ръководител на продукта на Autodata, каза, че Service Advisor предлага възможност за трансформиране на процеса по приемане на автомобила, като дава на персонала възможност незабавно да визуализира къде се намира автомобилът в експлоатационния му живот, използвайки доверените от Autodata данни, предоставени от OEM.

„Те могат да изберат опция за услуга и да получат незабавна оферта за работното време и да покажат на клиента всички предстоящи услуги, които биха могли да бъдат извършени тогава“, каза Лендлес.

Service Advisor ще се появи като опция за потребителите както на пакетите за обслужване и поддръжка на Autodata, така и на пакетите за диагностика и ремонт на леки и лекотоварни автомобили и е достъпен на всички езици на приложения за сервиз.

Както при всички нови модули на Autodata, Service Advisor е оптимизиран както за настолни устройства, така и за сензорни устройства, което улеснява представянето на клиентите на мобилен телефон или таблет.

Може да поръчате вашият достъп до Autodata тук:

ДЕМО 1 месец: Autodata АВТОМОБИЛИ Диагностика и ремонт – 1 потребител

1 година Autodata АВТОМОБИЛИ Диагностика и ремонт – 1 потребител

Коментари

Коментара трябва да е повече от 5 символа!

Моля, потвърдете регулацията!

Няма коментари. Бъди първи!