6 причини да изберете VALEO високоефективни съединители

4 декември 2018, 9:00

Искате ли да имате комплект съединители, който да е изгоден, надежден, да осигурява отличен комфорт на водача и лесен и бърз монтаж? Не търсете повече, изберете VALEO високоефективни съединители (HEC).

Защо е HEC е революция при съединителите?

Докато стандартните съединители разчитат на дебелината на фрикционния материал, за да се определи позицията на притискателния диск и диафрагментата пружина, има алтернативно решение, което на практика премахва износването на триещия материал?

Високоефективният съединител на Valeo (H.E.C.) е надежден и изгоден заместител на оригинални комплекти съединители със саморегулираща се функция.

Предимствата на Valeo HEC включват:

Лесен монтирж: Valeo HEC се инсталира точно като стандартен съединител и не изисква допълнителни инструменти или обучение.
По-бърз монтаж: HEC се монтира точно като конвенционалните съединители, но отнема средно 30 минути по-малко време, за да бъде инсталиран. Не се изискват допълнителни операции или проверки.
Удобно: постоянно и оптимално усилие на педала по време на целия живот на съединителя, благодарение на висококачествения фрикционен материал на Valeo с висока износоустийчивост.
Надежден: прост и здрав дизайн без сложни или крехки компоненти.
Удължен живот на съединителя: Висококачествената технология на Valeo и технологията за ниско износване при триене, увеличават живота и топлинната устойчивост на съединителя. Също така подобрената диафрагмена технология, позволява постоянно натоварване на лагера и помага да спре да се плъзга между притискателния диск и маховика.
Рентабилно: намаленото време за монтаж и подобреният живот на съединителя означават икономия за всички.

Силата на притискане

Силата на притискане е натоварването, упражнявано от диафрагмата, за притискане на диска между притискателния диск и маховика. Лицевият материал предотвратява разместването на притискателния диск и поддържа силата на притискане почти постоянна.

Следващата графика показва HEC силата на притискане за нови и употребявани съединители. Силата на притискане е постоянна за целия живот на съединителя, за да се осигури ефективен трансфер на въртящия момент.

С това представяне при притискане и лекотата, с която HEC могат да бъдат монтирани, все повече и повече сервизи избират HEC като предпочитан комплект за смяна на съединителя. С над 198 референции, които са налични към момента, има сигурно решение за съединителя.

Източник: www.valeoservice.com

Коментари

Коментара трябва да е повече от 5 символа!

Моля, потвърдете регулацията!

Няма коментари. Бъди първи!