Качествена офанзива в автомобилния пазар от Schaeffler

17 април 2019, 16:54

Schaeffler реорганизира своето портфолио за резервни части под марката FAG

  • Водеща на пазара гама от компоненти за шасита и решения за ремонт от един източник
  • Частите на кормилното управление и окачването, задвижващите валове и тампоните за амортисьори сега заедно с програмата за лагери на колелата под марката FAG
  • Постоянно високо качество в цялото портфолио

Schaeffler Automotive Aftermarket реорганизира портфолиото си от резервни части за ремонт. От 1 юни 2019 г. разширяват гамата си продукти под марката FAG с части за кормилно управление и окачване, задвижващи валове и тампоните за амортисьори. Заедно със съществуващата програма за лагери на колела, компанията предлага водещо на пазара портфолио за професионален ремонт на шасита под марката FAG.

Този ход на разделянето е следствие от широкообхватната стратегия за качество на Schaeffler, която се отразява в продуктите му за пазара на резервни части, когато става въпрос за подбор на материали, разработване и сглобяване, както и индивидуални решения за ремонт. „Използвайки трайни и подобряващи производителността технологии за покритие и консервация, ние предлагаме постоянно високо качество в цялото ни портфолио,” каза д-р Робърт Фелгер, президент по управление на продуктите и R&D на Schaeffler Automotive Aftermarket. „Всеки отделен компонент, до най-малката част от аксесоарите, е разработен и тестван в съответствие със стандартите за качество на Schaeffler.” Всъщност, под нейната марка FAG, компанията има повече от 130 години опит в разработването и производството на компоненти и модули за шаси за първоначално вграждане. Schaeffler демонстрира своя ангажимент за разработване и на технологиите за шаси, ориентирани към бъдещето, с иновативни продукти като електрическа стабилизираща щанга и интелигентен ъглов модул (Intelligent Corner Module). Концепцията за качество на Schaeffler включва също и предоставяне на условия на сервизите за провеждане на ефективен и надежден ремонт. С акцент върху всички обикновени приложения на окачването на европейския автомобилен парк, подразделението на Schaeffler е увеличило своето портфолио с многобройни допълнителни части, в отговор на изискванията на сервизите. Ремонтните решения на FAG съдържат всички необходими компоненти, както и всички необходими аксесоари, като гайки и болтове – със същото качество като резервната част. По този начин клиентите на сервизите могат да разчитат на постоянно високо качество на ремонт на шасито – както по отношение на части, така и по отношение на ремонтните процедури.

Снимки: Schaeffler

Предлага се под марката FAG, започвайки през юни – носачи, които включват всички необходими аксесоари за надежден и ефективен ремонт на шасито.
Благодарение на покритието от термопластичен полиуретан и поцинковане, кормилните накрайници на FAG от Schaeffler са изключително устойчиви на корозия и външни влияния като топлина, студ, мръсотия и влага.

Източник: Schaeffler

 

Коментари

Коментара трябва да е повече от 5 символа!

Моля, потвърдете регулацията!

Няма коментари. Бъди първи!