Firestone Industrial Products дебютира с нови въздушни пружини за камиони Euro 6 в EMEA

22 ноември 2019, 13:00

Дванадесет нови видове въздушни пружини вече се предлагат за камиони от Mercedes-Benz, DAF и Volvo Euro 6.

Firestone Industrial Products (FSIP) обяви въвеждането на разширена гама от части за европейския пазар на товарни превозни средства. Разширената продуктова гама включва 12 нови въздушни пружини за Mercedes Benz Actros MP4, Volvo FH4 ​​/ FM4 и DAF CF / XF. FSIP е и доставчик на оборудване за оригинално вграждане (OEM) за камиони Euro 6.

С тези допълнителни продукти FSIP увеличава покритието си, за да обслужва независими сервизи за товарни превозни средства, автопаркове с индивидуални собствени сервизи и търговци на едро на авточасти.

Компетентност за въздушни пружини за ОЕ и следпродажбен пазар

Тези афтърмаркет въздушни пружини са произведени и тествани в съответствие със същите стандарти като оригинални продукти, които са специално проектирани да отговарят на изискванията на производителите на товарни превозни средства.

„Разширяването на гамата очевидно е в подкрепа на нашите партньори в Европа, Близкия Изток и Африка. Вярваме, че е чудесно време да представим тези продукти, за да обслужваме клиентите, които търсят замяна на еквивалентите на ОЕ “, каза Яцек Оконски, директор на продажбите на Firestone Industrial Products. „Знаейки, че Firestone е един от водещите производители на пазара на ОЕ, ние използваме нашия опит и знания, за да разработим следпродажбени продукти, които отговарят на най-високите стандарти за качество.“


Новите продукти бяха пуснати на 1 септември и са широко достъпни в цяла Европа.

Къде да купя

FSIP пусна ново приложение на своя уебсайт, който дава възможност на клиентите да намерят най-близкия дистрибутор на продукти на Firestone. По този начин всеки автопарк или сервиз може лесно да намери и да се свърже с дистрибутора на Firestone наблизо. Клиентите могат да намерят най-близкия дистрибутор на www.firestoneip.com/where-to-buy/

FSIP: Основен производител за ОЕ и следпродажбен пазар

FSIP има силна история като производител на ОЕ и за следпродажбения пазар. FSIP разработи първото устройство за пневматично окачване през 1934 г. и предлага повече от 80 години опит в проектирането на висококачествени части по OE спецификации. Всички въздушни пружини Firestone преминават строги тестове, което води до изключителни показатели. Леката и здрава конструкция осигурява дълъг жизнен цикъл и ниско общо тегло на продукта.

FSIP си партнира с водещи производители на автомобили в разработката, производството и следпродажбения сервиз. Въздушните пружини FSIP са подходящи за повечето основни марки камиони, ремаркета и автобуси. Освен това, компанията предлага пълна гама следпродажбени решения.

FSIP е част от Bridgestone Corporation, най-голямата световна компания за производство на гуми и каучук, и се възползва от своя опит, изследвания и разработки.

За Firestone Industrial Products:

Firestone Industrial Products Company, LLC, със седалище в Нашвил, Тенеси, е специализирана в производството и технологиите за въздушни пружини с история на повече от 80 години изследвания и разработки на технологични модерни въздушни пружини за глобалния пазар. Firestone Industrial Products произвежда въздушни пружини и свързани с тях продукти за камиони и ремаркета, автомобили, SUV, лекотоварни автомобили, микробуси, кемпери, автобуси, селскостопанска техника, железопътни и промишлени приложения. Компанията разполага със сертифицирани за качество производствени / монтажни инсталации и технически центрове в Северна Америка, Латинска Америка, Европа и Азия. В Европа Firestone Industrial Products оперира център за технически изследвания и разработки в Арнем, Холандия, с местна поддръжка на клиенти и продажби, както и най-модерния производствен обект в Wolsztyn, Полша. В допълнение, FSIP разполага със складове, разположени в Ротердам и Wolsztyn, които позволяват ефективна и непрекъсната доставка на продуктите на FSIP на европейския пазар. За допълнителна информация посетете www.firestoneip.com.

Коментари

Коментара трябва да е повече от 5 символа!

Моля, потвърдете регулацията!

Няма коментари. Бъди първи!